“Αχώριστοι” Φέντερερ-Ζβέρεφ!

Μετά την τουρνέ της Λατινικής Αμερικής όπου αγωνίστηκαν σε τέσσερις διαφορετικές χώρες μέσα σε έξι μέρες (ακυρώθηκε το φιλικό τους στην Κολομβία λόγω διαδηλώσεων), οι Ρότζερ Φέντερερ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα περάσουν μαζί και τις τελευταίες μέρες του 2019!

Θα βρεθούν στην Κίνα και το Hangzhou Tmall Cup International Tennis Invitational Tournament μαζί με τους αδερφούς Μπράιαν δίνοντας αρχικά έναν φιλικό αγώνα κόντρα στο θρυλικό αμερικανικό δίδυμο που θα αποσυρθεί από το τουρ στο τέλος

του 2020 (28 Δεκέμβρη) πριν αγωνιστούν μεταξύ τους ακόμα μια φορά σε φιλικών προδιαγραφών τουρνουά την επομένη (29 Δεκέμβρη).

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν αποκτήσει μεγάλη χημεία πρόσφατα με τον Φέντερερ να λειτουργεί ως μέντορας στον, κατά 16 χρόνια νεότερο, Ζβέρεφ κάτι που έχει εκτιμήσει ο Γερμανός τενίστας ευχαριστώντας τον “Βασιλιά” για την τρομερή εμπειρία της Λατινικής Αμερικής του περασμένου μήνα.

Μετά, οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Ο Ζβέρεφ έχει δεσμευτεί να παίξει στο καινούριο ATP Cup έχοντας πρώτα σαμποτάρει πλήρως το νέο Davis Cup, ενώ ο Φέντερερ θα έχει και άλλες μέρες προετοιμασίας για το Αυστραλιανό Όπεν (20 Γενάρη) που θα είναι και το επίσημο ντεμπούτο του στο 2020.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Αχώριστοι” Φέντερερ-Ζβέρεφ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα