Εκνευριστική νύχτα αλλά χαρούμενος για τη νίκη!

Ο Ρότζερ Φέντερερ, στα 37 του, αναγκάστηκε να παίξει δύο αγώνες σε μία μέρα στο Σινσινάτι και μάλιστα να τους κερδίσει, αλλά δεν ήταν όλα εύκολα…

Ο Ελβετός τενίστας, μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του και πρώτη μετά το 2004, αναγκάστηκε να μπει στην ειδική συνθήκη των δύο αγώνων σε μία μέρα, κάτι αφάνταστα δύσκολο για έναν άνθρωπο 37 ετών.

Ωστόσο, “καθάρισε” όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ματς κόντρα στον Λεονάρντο Μάγιερ πριν πάει στα πιο δύσκολα και το ματς κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα στο οποίο ήταν αρκετά εκνευρισμένος, έμεινε με σετ

πίσω αλλά βρήκε τον δρόμο προς μια μεγάλη ανατροπή που τον οδήγησε στα ημιτελικά του Σινσινάτι κόντρα στον Νταβίντ Γκοφάν.

Ο “Βασιλιάς” μίλησε για αυτήν την παράξενη και “μεγάλη” μέρα στο Σινσινάτι που είχε της ιδιαιτερότητες της ακόμα και για τη δικά του τεράστια εμπειρία.

“Μου άρεσε που το πιο “εύκολο” ματς ήταν το πρώτο και μετά είχα την απαραίτητη διακοπή. Μετά το πρώτο ματς πήγα στο σπίτι που νοικιάζουμε και είχα βραδινό με τα παιδιά! Ήταν ωραία! Μετά είδα λίγο το ματς του Τζόκοβιτς και πίσω στο κορτ για τον δικό μου αγώνα”.

“Ηταν γενικά περίεργη φάση. Μου έχει συμβεί μόνο κανα-δυο φορές. Μου φάνηκε ειλικρινά σαν να ήταν δύο διαφορετικές μέρες. Οι συνθήκες ήταν εντελώς διαφορετικές: ήλιος και αέρας το πρωί, σκοτάδι και καθόλου αέρας το βράδυ” ανέφερε ο “Βασιλιάς”.

Παραδέχτηκε πως, ειδικά στο βραδινό ματς, ήταν αρκετά “τσιτωμένος” αλλά χαίρεται που βρήκε τον τρόπο, έστω και στο τρίτο σετ, να επιβάλει τον ρυθμό του κόντρα στον ανανεωμένο Βαβρίνκα.

“Προσπάθησα στο τρίτο σετ να μην χτυπάω τόσο δυνατά τη μπάλα και να κάνω εύκολα λάθη, κάτι που έκανα στα δύο πρώτα σετ. Από την άλλη, χάρηκα που είδα και πάλι τον Σταν να παίζει τόσο καλά και να έχει επανέλθει σε πολύ καλό επίπεδο. Για μένα ήταν μια εκνευριστική νύχτα που τελείωσε όμως όμορφα με τη νίκη” ήταν το τελικό του σχόλιο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκνευριστική νύχτα αλλά χαρούμενος για τη νίκη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα