Τα νεύρα του “Βασιλιά”! – VIDEO

Μέχρι και ο, συνήθως, απόλυτα ήρεμος Ρότζερ Φέντερερ “τα πήρε” με τον διαιτητή Φέργιους Μέρφι κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Στάνισλας Βαβρίνκα για τα προημιτελικά του Σινσινάτι!

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του δεύτερου σετ, σε ένα σημείο του αγώνα που τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον “Βασιλιά”.

Είχε χάσει, σπάνιο για αυτόν, εντελώς την ψυχραιμία του στο tie break του πρώτου σετ μετά από δύο χαμένα set

point και “κουβαλούσε” νεύρα από το συγκεκριμένο διάστημα που “ξέσπασαν” και όχι εντελώς άδικα πάνω στον Φέργκιους Μέρφι.

Και αυτό, γιατί, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ένα διαγώνιο forehand του Βαβρίνκα φωνάζει ως άουτ η επόπτης γραμμής αλλά ο Μέρφι ούτε την ακούει, ούτε βλέπει την χαρακτηριστική κίνηση που δείχνει το άουτ από τη βοηθό του και δίνει τον πόντο στον Βαβρίνκα!

Ο “Βασιλιάς” μετά το τέλος του game “περιέλαβε” τον Μέρφι τον οποίο και… ενημέρωσε ότι η επόπτης έδωσε άουτ την μπαλιά του Βαβρίνκα!

Η εξήγηση του Μέρφι ήταν ότι δεν την άκουσε(!), κάτι που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον Μαέστρο που, σε μάλλον ειρωνικό τόνο, απαίτησε να του ζητήσει συγγνώμη!

Ο Μέρφι του ζήτησε και ο Φέντερερ, που αρέσκεται να έχει τον τελευταίο λόγο σε κάτι τέτοια, συνόψισε την κατάσταση ως εξής:

“Ούτε την άκουσες, ούτε την είδες, δύο στα δύο“!

Παρά τα νεύρα της στιγμής, ο Φεντ μπόρεσε να ανασυγκροτηθεί και να κερδίσει με ανατροπή τον εξαιρετικό Βαβρίνκα και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του όγδοου τίτλου του στο Σινσινάτι.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα νεύρα του “Βασιλιά”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα