Next Gen: “Έκλεισαν” οι ημιτελικοί στο Μιλάνο – VIDEO

Έγιναν γνωστοί οι ημιτελικοί των φετινών NextGen ATP Finals, με τα τέσσερα φαβορί να επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά και να βρίσκονται στην “4αδα”…

Άλεξ Ντε Μινόρ, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Γιανίκ Σίνερ και Φράνσις Τιαφό, είναι οι τέσσερις ημιφιναλίστ της φετινής διοργάνωσης στο Μιλάνο.

Ο Αυστραλός, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, προελαύνει αυτή την εβδομάδα στην Ιταλία και πέρασε από τον όμιλό του αήττητος, κερδίζοντας και τον Κάσπερ Ρουντ την Πέμπτη.

Μόλις 64 λεπτά χρειάστηκε για να επικρατήσει με 4-1,

4-0, 4-2 του Νορβηγού αντιπάλου του και να σφραγίσει την 1η θέση στο Group του. Την Παρασκευή, θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιαφό στα ημιτελικά.

Ο Αμερικανός από την πλευρά του, κέρδισε με 4-2, 4-2, 4-2 τον Μίκαελ Ίμερ και κατέλαβε την 2η θέση στο Group B, μένοντας πίσω από τον εξαιρετικό Ιταλό Γιανίκ Σίνερ, που όντας στην έδρα του, έκανε… πάρτι στη φάση των ομίλων.

Παρά την ήττα από τον Ούγκο Χουμπέρτ την Πέμπτη με 4-3(5), 3-4(3), 4-2, 4-2, θα παίξει στα ημιτελικά κόντρα στον εντυπωσιακό Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Ο Σέρβος, έκανε τη δουλειά του κόντρα στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και με νίκη επί του Ισπανού, με σκορ 4-1, 4-1, 4-3(6), πήρε τη 2η θέση πίσω από τον Άλεξ Ντε Μινόρ, στο Group A.

Οι τελικές βαθμολογίες των ομίλων

Group A

Ντε ΜινόρΚετσμάνοβιτςΡουντΝταβίντοβιτς Φοκίνα

Group B

ΣίνερΤιαφόΊμερΧουμπέρτ

Οι ημιτελικοί της Παρασκευής
20:00GR Ντε Μινόρ – Τιαφό
22:00GR Σίνερ – Κετσμάνοβιτς

NEXTGEN ATP FINALS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Next Gen: “Έκλεισαν” οι ημιτελικοί στο Μιλάνο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα