Έχασε τα λόγια του ο “Βασιλιάς” – VIDEO

H on-court συνέντευξη του Ρότζερ Φέντερερ, ελάχιστα λεπτά μετά τη δραματική νίκη του επί του Τζον Μίλμαν σε ένα τρομερό τετράωρο αγώνα στη Μελβούρνη, βρήκε τον “Βασιλιά” ακόμα σαστισμένο από την εναλλαγή συναισθημάτων που προηγήθηκε!

Ο Ροτζ προηγήθηκε με 2-1 σετ του Αυστραλού αλλά έμεινε πίσω με break στο πέμπτο σετ και με 8-4 πίσω στο σούπερ tie break εκεί πριν κάνει μια τρομερή ανατροπή και με έξι αναπάντητους πόντους, μείνει

“ζωντανός” στη διοργάνωση.

Ο “Βασιλιάς” άργησε να βάλει τις σκέψεις του σε σειρά όντας ακόμα εμφανώς σε κατάσταση σοκ από τη μεγάλη ανατροπή που μόλις είχε πραγματοποιήσει και μόλις το έκανε, απένειμε πάρα πολλά εύσημα στον αντίπαλό του.

“Ο Τζον αξίζει παραπάνω από τη μισή νίκη. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να είχα χάσει αυτό το ματς! Ευτυχώς που ήταν σούπερ tie break και όχι κανονικό! Ο αντίπαλος μου έπαιξε πολύ καλά, είχε ψυχή και είναι τρομερής μαχητής. Ήδη, προετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να εξηγήσω την ήττα μου στη συνέντευξη! Ευτυχώς, κατάφερα να πάρω όλες τις σωστές αποφάσεις στο τέλος και να είμαι εδώ!” ανέφερε ανακουφισμένος ο Φέντερερ.

Με τη νίκη του κόντρα στον Μίλμαν, έφτασε τις 100 νίκες στο Αυστραλιανό Όπεν και έγινε ο μοναδικός τενίστας στην ιστορία που έχει πετύχει τουλάχιστον 100 νίκες σε δύο διαφορετικά Major (Wimbledon και ΑΟ) με τον Τζιμ Κούριερ να παρουσιάζει ένα αφιερωματικό βίντεο με τις 100 νίκες του “Βασιλιά” στη Μελβούρνη και τον Φέντερερ να γνωρίζει φυσικά την αποθέωση από το κοινό!

Κώστας Αϊτάκης

The post Έχασε τα λόγια του ο “Βασιλιάς” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα