Δραματικός αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ

16:08 9/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά ITF των 60.000$ που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Άμστεφλεϊν της Ολλανδίας, γνωρίζοντας την ήττα από την Ρουμάνα Αλεξάντρα Καντάντσου με 3-6, 6-3, 6-4 μετά από μια δραματική αναμέτρηση. 

Η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε μια ανάσα από την υπέρβαση απέναντι σε μια τενίστρια με πλούσιο παρελθόν και αμέτρητες εμπειρίες καθώς είναι πρώην Νο59 του κόσμου με συμμετοχές στα κυρίως ταμπλό και των 4ων Grand Slam,

αλλά και με παρουσία σε έναν τελικό σε επίπεδο WTA τον Φεβρουάριο του 2012. 

Παρά το γεγονός αυτό η Παπαμιχαήλ εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό της service στο 1ο set και έχοντας 2/2 break-points έφτασε στην κατάκτηση με 6-3, έχοντας σώσει 5/6 break-points της Ρουμάνας. 

Γεγονός είναι ότι η Καντάτσου έβρισκε συνεχώς λύσεις από το 2ο service το οποίο ξεπέρασε το 70% στο 1ο set, αυτό όμως και συνδυασμό με τη συνέπεια που έβγαζε η Παπαμιχαήλ στο 1ο service δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Στο 2ο σκέλος η Κατάντσου συνέχιζε να πιέζει αφόρητα το service της 28χρονης Ελληνίδας τενίστριας, βρίσκοντας break παίρνοντας προβάδισμα με 5-2. Η Παπαμιχαήλ μείωσε σε 5-3, αλλά η Ρουμάνα έφτασε στην ισοφάριση οδηγώντας τον προημιτελικό στο decider set.

Εκεί η Καντάτσου προηγήθηκε με 3-1, “σπάζοντας” για μια ακόμη φορά το service της Παπαμιχαήλ, όμως η απάντηση της Νο227 του κόσμου, ήταν να κατακτήσει τα τρία από τα επόμενα τέσσερα games ισοφαρίζοντας σε 4-4 και παίρνοντας τις μπάλες στα χέρια για το 5-4. 

Ωστόσο, η Καντάτσου έκανε το break (6/17 συνολικά) αλλάζοντας τις ισορροπίες και πλέον ετοιμαζόταν για να σερβίρει για τη νίκη. Η Παπαμιχαήλ έφτασε σε τριπλό break-point (0/40) χωρίς όμως να το εκμεταλλευτεί με την Ρουμάνα να παίρνει τους επόμενους 5 πόντους, αλλά και την πρόκριση για την ημιτελική φάση. 

The post Δραματικός αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα