Ο Σαποβάλοφ εμπόδιο για το 20ο του Νόλε

09:30 9/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Δύο σπουδαίους ημιτελικούς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο Wimbledon, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και του τρίτου Grand Slam της σεζόν, όπως έκανε και στα δύο προηγούμενα σε Μελβούρνη και Παρίσι.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, βρίσκεται δύο νίκες μακριά από τον 20ο Major τίτλο της καριέρας του με τον οποίον θα ισοφαρίσει τα άλλα δύο ιερά τέρατα

του αθλήματος, Φέντερερ και Ναδάλ και θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στην υπόθεση GOAT.

Αντίπαλος του Νόλε στα ημιτελικά του Wimbledon ο Ντένις Σαποβάλοφ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ημιτελική φάση Grand Slam και θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση για να πετύχει την πρώτη του νίκη επί του Τζόκοβιτς, μετά από έξι σερί αποτυχημένες προσπάθειες.

“Οταν μπαίνεις σε ένα ματς, το σκορ είναι 0-0. Είναι ένας αγώνας. Όλα μπορούν να συμβούν. Θα παλέψω σε κάθε πόντο και θα έχω πίστη στον εαυτό μου. Πραγματικά πιστεύω ότι έχω το παιχνίδι για να τον κερδίσω και να πάρω το ματς” είπε ο Σαποβάλοφ ενόψει του 2ου ημιτελικού (17:30GR).

Ο Τζόκοβιτς που προέρχεται από την κατάκτηση του Γαλλικού Όπεν και έγινε ο μοναδικός στην Open Era που έχει τουλάχιστον δύο τίτλους σε κάθε ένα από τα τέσσερα Grand Slam, είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Στον πρώτο ημιτελικό (15:30GR), Ματέο Μπερετίνι και Χούμπερτ Χούρκατς θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό Grand Slam, στη δεύτερη συνάντησή τους στο tour.

Ο Χουρκάτς ο οποίος πήγε στο Wimbledon με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία, έχοντας έξι σερί ήττες, πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό τουρνουά στο All England Club και μετά τον πρώτο του Masters τίτλο στο Μαϊάμι νωρίτερα στη σεζόν, διεκδικεί την είσοδό του σε έναν πραγματικά μεγάλο τελικό.

“Μετά τις πρώτες μου δύο νίκες, απέκτησα μεγάλη αυτοπεποίθηση και μομέντουμ. Προφανώς η νίκη επί του Φέντερερ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ειδικά εδώ στο Wimbledon. Είναι πολύ ξεχωριστό τουρνουά” είπε ο 24χρονος Πολωνός που βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα ενός Major για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Από την άλλη, ο Ματέο Μπερετίνι τρέχει ένα σερί 10-0 στο γρασίδι φέτος, προερχόμενος από την κατάκτηση του τίτλου στο Queen’s Club και δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο ημιφιναλίστ του US Open 2019, θέλει να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος Ιταλός που θα αγωνιστεί στον τελικό του Wimbledon.

CENTRE COURT – Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:30GR
1. Matteo Berrettini v Hubert Hurkacz
2. Novak Djokovic v Denis Shapovalov

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Ο Σαποβάλοφ εμπόδιο για το 20ο του Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα