Τίτλος για Χάλεπ στη Μελβούρνη

14:06 9/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Νο20 του κόσμου Σιμόνα Χάλεπ κατάφερε να κερδίσει τον 23ο τίτλο WTA της καριέρας της στο Melbourne Summer Set 1, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Βερόνικα Κουντερμετόβα με 2-0 (6-2, 6-3).

Η Ρουμάνα είχε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρώτο σετ καθώς έμεινε γρήγορα πίσω με break και 2-1, αλλά κατάφερε να ανακάμψει αμέσως και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της αντιπάλου της,

πέτυχε 3 συνεχόμενα break για να προηγηθεί με 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ρωσίδα έφτασε έναν πόντο μακριά από το 3-0, όμως και πάλι η Χάλεπ δεν της επέτρεψε να ξεφύγει στο σκορ και παίζοντας όμορφο τένις κατάφερε να κερδίσει το σετ και τον τίτλο.

Ήταν ο πρώτος τίτλος για την Χάλεπ μετά από την Ρώμη το 2020, που θα ξεκινήσει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τις υποχρεώσεις τις για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς το Australian Open.

“Το σώμα μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, νιώθω καλά” είπε η Χάλεπ μετά το ματς.

“Είχα πέντε δύσκολους αγώνες και το σώμα μου είναι καλά. Δεν νιώθω τόσο κουρασμένη. Σωματικά βρίσκομαι στο σωστό σημείο. Η αυτοπεποίθηση αυξάνεται. Αισθάνομαι σιγουριά. Νιώθω ότι έχω το παιχνίδι για να κερδίσω αγώνες”

“Δεν φοβάμαι τόσο πολύ όταν χάνω σερβίς επειδή χάνω συχνά το σερβίς, αλλά είμαι σίγουρη για τις επιστροφές μου. Δεν φοβάμαι εκεί. Δεν σκέφτηκα καν ότι έχασα το σερβίς, απλά εστίασα στα return games. Απλώς εστίασα σε κάθε παιχνίδι που έπαιζα. Ήμουν πολύ θετική” πρόσθεσε στη συνέχεια.

SI-MO-NA

It’s a 23rd career title for @simona_halep! pic.twitter.com/rsCtFmK6Xe

wta (@WTA) January 9, 2022

Δανάη Μασκαλέρη

The post Τίτλος για Χάλεπ στη Μελβούρνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα