Δεν υπάρχει η Αντρέσκου – VIDEO

09:08 5/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Πρώτος Grand Slam ημιτελικός για την απίθανη Καναδέζα που δεν ξέρει να χάνει

Η 19χρονη Μπιάνκα Αντρέσκου, συμπλήρωσε το παζλ των ημιτελικών στο Αμερικανικό Όπεν, εξασφαλίζοντας το τελευταίο εισιτήριο για τις “4” καλύτερες του κορυφαίου θεσμού.

To No15 του ταμπλό που πέρυσι αποκλείστηκε στο προκριματικό ταμπλό του US Open, συνέχισε την εκπληκτική της παρουσία στην πρώτη της εμφάνιση

στο κυρίως ταμπλό του τελευταίου Grand Slam της σεζόν, επικρατώντας με 3-6, 6-2, 6-3 της Ελισέ Μερτένς στον τελευταίο προημιτελικό της διοργάνωσης.

Στον πρώτο της ημιτελικό σε Grand Slam τουρνουά, η Καναδέζα θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (04:00GR) την επίσης πρωτάρα σε Major ημιτελικό, Μπελίντα Μπένσιτς που νωρίτερα κέρδισε 7-6(5), 6-3 την Ντόνα Βέκιτς.

“Είναι τρελό. Αυτά που έχω καταφέρει φέτος, με αφήνουν άφωνη. Χρειάζομαι κάποιον να με τσιμπήσει τώρα. Είναι πραγματικότητα;” αναρωτήθηκε μέσα απ’το Arthur Ashe η Αντρέσκου.

Πράγματι, η φετινή χρονιά της Αντρέσκου είναι ένα παραμύθι, παρά το μεγάλο διάστημα που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Το US Open είναι μόλις το 10ο τουρνουά που παίρνει μέρος και μόλις το δεύτερο Καλοκαιρινό, έχοντας ήδη δύο Premier 5 τίτλους σε Indian Wells και Τορόντο και άλλους δύο σε Όκλαντ και Νιούπορτ, προερχόμενη από τα προκριματικά.

Ξεκίνησε τη σεζόν από το Νο152 του κόσμου και μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open, θα βρίσκεται στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο9).

Το ξεκίνημα του ματς δεν ήταν καλό για την Αντρέσκου που έκανε αρκετά αβίαστα λάθη και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις δύο ευκαιρίες για break, σε αντίθεση με την Μερτένς που προηγήθηκε νωρίς στο σετ (3-1) και στη συνέχεια σφράγισε το προβάδισμα στο σκορ.

Η εικόνα του ματς άλλαξε άρδην στη συνέχεια, με την Αντρέσκου να βρίσκει τον γνωστό επιβλητικό της ρυθμό, περιορίζοντας τα λάθη της και εξαπολύοντας μαζικές επιθέσεις από τη βασική γραμμή.

Με τρία breaks στο 2ο σετ, η Καναδέζα ισοφάρισε σε 1-1 σετ ενώ η ανωτερότητά της μεταφράστηκε σε break στο 8ο game (5-3) του καθοριστικού σετ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή της μετά από 2 ώρες και 3 λεπτά αγώνα.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Δεν υπάρχει η Αντρέσκου – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα