Δεν τα κατάφερε η Κλάιστερς – VIDEO

09:09 2/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Στη δεύτερη επιστροφή της στο US Open, οχτώ χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή στο Νεοϋορκέζικο Grand Slam, η Κιμ Κλάιστερς δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα και ηττήθηκε από την Εκατερίνα Αλεξάντροβα για τον 1ο γύρο του δεύτερο Grand Slam της σεζόν.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και τρεις φορές πρωταθλήτρια

του Αμερικανικού Όπεν (2005, 2009, 2010), ηττήθηκε με 3-6, 7-5, 6-1 από την 26χρονη Ρωσίδα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η 37χρονη Κλάιστερς, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατέκτησε το εναρκτήριο σετ σε λιγότερο από μισή ώρα στo Court 17, ωστόσο η κούραση και η έλλειψη αγώνων έγινε πιο αισθητή για τη Βελγίδα όσο εξελισσόταν ο αγώνας με αποτέλεσμα η Αλεξάντροβα να ισοφαρίσει και στη συνέχεια να κλείσει με άνεση τη νίκη.

Ήταν η 3η ήττα της Κλάιστερς σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει από το ξεκίνημα της χρονιάς, στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στο επαγγελματικό τένις.

“Από τα τρία παιχνίδια που έχω δώσει στο επίσημο tour, αυτό ήταν με διαφορά το καλύτερο που έχω κάνει. Νομίζω ότι τώρα μπορώ να δεχθώ μια ήττα με μεγαλύτερη ωριμότητα σε σχέση με 10 χρόνια πριν” είπε η Κλάιστερς αμέσως μετά.

Σε άλλους βραδινούς αγώνες για τη 2η ημέρα των αγώνων στη Νέα Υόρκη, η προερχόμενη από τον τίτλο στο Western & Southern Open, Βικτόρια Αζαρένκα, κέρδισε με άνεση 6-1, 6-2 την Μπάρμπαρα Χάας και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στην πανίσχυρη Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στίβενς και Βέκιτς εξασφάλισαν επίσης το εισιτήριο για τις “64” του θεσμού.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Δεν τα κατάφερε η Κλάιστερς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα