Ναβρατίλοβα: “Κορυφαία, εγώ ή η Γκραφ”

19:01 1/9/2020 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα μίλησε για το debate που γίνεται με αφορμή την κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών και κατά την άποψή της, αυτή δεν είναι η Σερίνα Γουίλιαμς…

Η κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων, πιστεύει πως η Στέφι Γκραφ παρέα με την ίδια, είναι οι δυο καλύτερες τενίστριες που έχουν περάσει ποτέ από τα courts.

Βέβαια, η Σερίνα Γουίλιαμς κατέχει 23 Majors στη συλλογή της και πλασαρίζεται στο Top3, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της 63χρονης Τσέχας.

Πάντως, σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι ειδικοί,

η Ναβρατίλοβα δεν θεωρεί πως οι τίτλοι Grand Slams είναι αυτοί που καθορίζουν την ιστορία. Άλλωστε, αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν ήδη μακριά πίσω από την εν ενεργεία Αμερικανίδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αν υπολογίσει κανείς μόνο τα Grand Slams, τότε ναι, η Σερίνα είναι η καλύτερη όλων των εποχών. Αν δει κάποιος τη συζήτηση πιο σφαιρικά όμως, τότε κορυφαία είμαι εγώ, ή η Στέφι Γκραφ.

Το θέμα έχει να κάνει με το πως βλέπεις τη συζήτηση για την GOAT του γυναικείου τένις.

Η Σερίνα θέλει όσο τίποτε άλλο το ρεκόρ των 24 τίτλων σε Major. Έχει πολλές πιθανότητες να το κατακτήσει τώρα στο US Open, αλλά δεν νομίζω πως αν το κάνει, θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα στην συζήτηση”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναβρατίλοβα: “Κορυφαία, εγώ ή η Γκραφ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα