“Μουδιασμένο” ξεκίνημα για Σερίνα – VIDEO

01:48 2/9/2020 - Πηγή: Tennis24
Η Σερίνα Γουίλιαμς είχε αρκετά κενά διαστήματα στην πρεμιέρα της στο Αμερικανικό Όπεν, ωστόσο, ανέβασε την απόδοσή της εκεί που έπρεπε αποκλείοντας ελεγχόμενα την Κρίστι Αν.

Δεν είχε και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία πριν από το Αμερικανικό Όπεν η Σερίνα Γουίλιαμς.

Οι ήττες από Ρότζερς (Λέξινγκτον) και Σάκκαρη (Σινσινάτι) “πόνεσαν” την 38χρονη Αμερικανίδα σε μία, ούτως ή άλλως, εντελώς ιδιόμορφη περίοδο προετοιμασίας για το US Open.

Στο 20ο της (!) λοιπόν, Αμερικανικό

Όπεν, η κάτοχος έξι τίτλων στη Νέα Υόρκη, ξεπέρασε αρκετές δυσκολίες στην αναμέτρηση της κόντρα στην Κρίστι Αν για να επικρατήσει της Αμερικανίδας με 7-5, 6-3 και να προκριθεί στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Η Σερίνα έχει αδιανόητο ρεκόρ σε πρώτους γύρους Grand Slam μιας και έχει ηττηθεί εκεί μόλις μία(!) φορά σε όλη την καριέρα της, στο Γαλλικό Όπεν του 2012, και απέφυγε μια τέτοια κατάσταση.

Η εικόνα της στο πρώτο σετ δεν ήταν ιδιαίτερα καλή.

Ξεκίνησε μουδιασμένα μένοντας πίσω με 0-2, ωστόσο, γρήγορα ανέκαμψε αν και ποτέ δεν βρήκε την σταθερότητα ώστε να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της.

Βρήκε μεγάλο σερβίς σε break point της Αν στο οριακό 4-4 και τελικά εκμεταλλεύτηκε την κατάρρευση της αντιπάλου της στο 6-5 για να κάνει το πολύ σημαντικό 1-0.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο σετ μιας και η Αν προηγήθηκε με 2-0 με την Σερίνα να κάνει ξανά αρκετά λάθη.

Η απάντηση της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας ήταν ακόμα πιο ηχηρή όμως.

Πήρε πέντε σερί αναπάντητα games και τελείωσε με εντυπωσιακό τρόπο τον 1ο της γύρο σε μια διοργάνωση που κυνηγά το 24ο Grand Slam που της ξεφεύγει διαρκώς την τελευταία τριετία.

Την Μαργκαρίτα Γκασπαριάν θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο η θρύλος του αθλήματος.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Μουδιασμένο” ξεκίνημα για ΣερίναVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα