Χάλε: Εύκολα στον 2ο γύρο ο Ζβέρεφ (vid)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με δύο καθοριστικά break (ένα σε κάθε set) πήρε τη νίκη απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ με 6-3, 6-4 μέσα σε 80 λεπτά και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του τουρνουά του Χάλε

Ο Γερμανός ήταν εξαιρετικός από τη θέση του service τελειώνοντας το ματς με 7 άσους, ενώ παραχώρησε μόλις 5 πόντους στον Τιμ πίσω από το πρώτο service (29/34), ενώ είχε και 2/7 break-points σβήνοντας παράλληλα τη μοναδική ευκαιρία του Αυστριακού

για break. 

Στο 1ο set ο Γερμανός με 14/15 κερδισμένους πόντους στο πρώτο service δεν είχε κανένα πρόβλημα να κρατήσει το service του, ενώ από την άλλη βρήκε break στο καλύτερο σημείο παίρνοντας προβάδισμα με 4-2 και με hold αργότερα έκανε το 5-2.

Ο Τιμ μείωσε σε 5-3, αλλά ο Ζβέρεφ με ένα ακόμα επιβλητικό service-game έφτασε στο 6-3 και στο 1-0. 

Κάπως παρόμοια εξελίχθηκε και το 2ο set με τον Ζβέρεφ να κάνει εξαιρετική δουλειά από τη θέση του service βρίσκοντας break στο 9ο game παίρνοντας κεφάλι στο set με 5-4 σφραγίζοντας τη νίκη λίγο αργότερα με love game. 

Στον επόμενο γύρο ο Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος την Δευτέρα κέρδισε τον Νοτιοαφρικανό Λόιντ Χάρις με 7-6(1), 6-4. Ο νικητής από το ζευγάρι του Ζβέρεφ με τον Σαποβάλοφ θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον αντίστοιχο νικητή του αγώνα Τσιτσιπά – Τζάρι στην προημιτελική φάση του τουρνουά. 

HALLE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Χάλε: Εύκολα στον 2ο γύρο ο Ζβέρεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα