Χάλε: Δύσκολη πρόκριση για Σίνερ (vid)

Ο Γιανίκ Σίνερ χρειάστηκε 2,5 ώρες και και 3 set για να λυγίσει την αντίσταση του φορμαρισμένου το τελευταίο διάστημα Ρισάρ Γκασκέ, επικρατώντας με 6-3, 5-7, 6-2 παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” του Terra Wortmann Open που διεξάγεται στο Χάλε της Γερμανίας, σημειώνοντας παράλληλα την 1η του φετινή νίκη στο γρασίδι. 

Ο Ιταλός τελείωσε το παιχνίδι με 11 άσους (2 διπλά λάθη), αλλά και ποσοστό 79% κερδισμένων πόντων πίσω από το πρώτο service, ωστόσο

αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στις ευκαιρίες που είχε για break ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 3/20 break-points! 

O Σίνερ ήταν για ένα ακόμη ματς επιθετικός σημειώνοντας 45 winners (24 αβίαστα λάθη), την ίδια ώρα που ο Γκασκέ είχε 31 winners και 20 λάθη. 

Στο 1ο set ο Σίνερ χρειάστηκε ένα γρήγορο break (στη μόλις 2η προσπάθεια) για να πάρει προβάδισμα με 4-1. Από εκεί και πέρα κρατώντας το service του έφτασε στο 1-0 μετά από 36 λεπτά αγώνα. 

Στο 2ο σκέλος της αναμέτρησης ο Σίνερ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κανένα από τα 5 break-points που δημιούργησε, σε αντίθεση με τον Γκασκέ ο οποίος με ένα επιβλητικό break (love-game) στο 12ο game έκανε το 7-5 ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Ωστόσο, στο decider ο Σινέ κατάφερε να σπάσει δύο φορές το service του Γάλλου και να πάρει προβάδισμα με 5-1 για να ολοκληρώσει τη νίκη του λίγο αργότερα εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Λορέντζο Σονέγκο, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Κάρεν Χατσάνοφ με 6-2, 3-6, 6-2. 

HALLE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Χάλε: Δύσκολη πρόκριση για Σίνερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα