Μπάρτι: “Αξίζαμε το μετάλλιο”

14:30 2/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Άλσεϊ Μπάρτι μίλησε για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο διπλό μικτό, ένα μετάλλιο που ήρθε όμως άνευ αγώνα μετά από την απόσυρση του Νόβακ Τζόκοβιτς λόγω τραυματισμού, ο οποίος μαζί με την Νίνα Στογιάνοβιτς θα αντιμετώπιζαν το δίδυμο της Αυστραλίας Μπάρτι/Πιρς στο μικρό τελικό. 

Παρά το γεγονός αυτό και παρά το ότι η Νο1 του

κόσμου αποκλείστηκε νωρίς από το απλό και στη συνέχεια και από το διπλό γυναικών, συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον 33χρονο διπλίστα Τζον Πιρς φτάνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου, έστω και με αυτόν τον τρόπο.

“Ήταν μια καταπληκτική εβδομάδα για μένα και τον Τζον”, θα πει η Μπάρτι. “Παίξαμε υπέροχο τένις και μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο που έχουμε παίξει ποτέ ως ζευγάρι. Το να φύγεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με ένα μετάλλιο χαρίζοντας μια τέτοια επιτυχία στη χώρα σου ήταν πραγματικά απίστευτο!”

“Θεωρώ ότι το αξίζαμε. Όλη την εβδομάδα παίξαμε πολύ καλά και βρεθήκαμε μια νίκη μακριά από τον τελικό. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να δώσουμε χαρά στους Αυστραλούς και να τους κάνουμε περήφανους.”

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μπάρτι: “Αξίζαμε το μετάλλιο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα