Το μήνυμα του Τσιτσιπά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

18:19 1/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να διακριθεί στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιάδα αφού έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Ωστόσο, μόνο και μόνο η συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ήταν μια φοβερή εμπειρία για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα ο οποίος θέλησε να στείλει το δικό του ενωτικό μήνυμα, μέσω των social media.

“Την εποχή όπου η πανδημία έχει απομονώσει τους ανθρώπους και τις χώρες, είναι πιο σημαντικό από ποτέ το γεγονός ότι τα έθνη μπορούν ακόμη να ενωθούν στο αθλητικό ιδεώδες. Αυτό το πνέυμα σημαίνει ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερα κοινά από αυτά που μας χωρίζουν.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πρώτα απ’όλα η συμμετοχή και η καταξίωση και μετά η επιτυχία. Είναι μια φιλοσοφία ζωής, που εξυψώνει και συνδυάζει σε μια ισορροπία τις ικανότητες του σώματος, τη θέληση και το μυαλό.

Τα γήπεδα μπορεί να είναι άδεια και η ατμόσφαιρα πιο υποτονική, αλλά το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων καίει τόσο έντονα όσο η φλόγα του” έγραψε στo Facebook ο Στέφανος.



Λιγο νωρίτερα, ο Τσιτσιπάς είχε αφήσει ένα ακόμη μήνυμα στα social media, τονίζοντας το πόσο υπερήφανος νιώθει που εκπροσώπησε τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

“Νίκη ή ήττα, η συμμετοχή σε Ολυμπιάδα είναι ένα ορόσημο για έναν αθλητή που μένει μαζί του μέχρι τα γεράματα. Το να εκπροσωπώ την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς ήταν μια απίστευτη εμπειρία” έγραψε.

The post Το μήνυμα του Τσιτσιπά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα