Σρνταν Τζόκοβιτς: “Μην πας στο Τόκιο”

13:09 2/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο πατέρας του Σέρβου και Νο1 του κόσμου, Σρνταν Τζόκοβιτς αποκάλυψε στα ΜΜΕ το φωνητικό μήνυμα που είχε στείλει στον Νόβακ Τζόκοβιτς προτού εκείνος αποφασίσει να ταξιδέψει για το Τόκιο. 

Μάλιστα, όπως λέει μετά από την ολοκλήρωση του Ολυμπιακού τουρνουά, θεωρεί ότι ο γιος του θα έπρεπε να ακολουθήσει τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, οι οποίοι απέσυραν τη συμμετοχή

τους από τους Αγώνες. 

“Αν η γνώμη μου μετράει για σένα, δεν νομίζω ότι πρέπει να πας στο Τόκιο”, ανέφερε το μήνυμα του Σρνταν Τζόκοβιτς

“Είναι ένα μεγάλο ταξίδι, δεν θα υπάρχουν θεατές, θα πρέπει να μπεις και πάλι σε αυστηρή καραντίνα. Απλά χωρίς θεατές δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι άλλο. Ο μπαμπάς σε αγαπάει.”

Παρά τις συμβουλές του πατέρα του ο Τζόκοβιτς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στο Τόκιο και να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, προχωρώντας ένα ακόμη βήμα για το ιστορικό Calendar Golden Grand Slam

Ο Σέρβος έφτασε πολύ κοντά στον τελικό του τουρνουά, για τη διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου, ωστόσο η πορεία του σταμάτησε πάνω στον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζόκοβιτς ηττήθηκε και στον μικρό τελικό από τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, γεγονός που του στέρησε το μετάλλιο, ενώ στη συνέχεια απέσυρε τη συμμετοχή του και στο διπλό μικτό, όπου διεκδικούσε κι εκεί το βάθρο (στο μικρό τελικό) έχοντας ως παρτενέρ την Νίνα Στογιάνοβιτς. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Σρνταν Τζόκοβιτς: “Μην πας στο Τόκιο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα