Ασταμάτητη η “ρωσική μηχανή”! – VIDEO

Δεν μπορεί να μπει “φρένο” μέχρι στιγμής στο “τρένο” που είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στο φετινό US Open καθώς υπέταξε χωρίς να χάσει σετ και τον Αντρέι Ρούμπλεφ!

Ούτε ο καλός του φίλος κατάφερε να τον σταματήσει!

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει βάλει μπροστά και δεν λέει να σταματήσει στο φετινό Αμερικανικό Όπεν καθώς έχει φτάσει αισίως στον ημιτελικό γύρο δίχως ακόμα να χάσει σετ!

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ έφτασε πιο κοντά από κανέναν στο να του πάρει ένα σετ,

ωστόσο, τα τρία χαμένα set points στο πρώτο σετ του στοίχισαν ανεπανόρθωτα καθώς δεν κατάφερε να ανακάμψει ψυχολογικά με συνέπεια να ηττηθεί με 7-6(6), 6-3, 7-6(5).

Στην πραγματικότητα, και παρά το 3-0, το ματς κρίθηκε σε ελάχιστες λεπτομέρειες, σε δύο tie breaks δηλαδή και σε ένα συνολικά break που έγινε από τον Μεντβέντεφ στο μοναδικό break point που είδαμε στο ματς!

Η πιο κρίσιμη στιγμή του ματς ήταν αναμφισβήτητα τα τρία set points που είχε ο Ρούμπλεφ στο πρώτο σετ.

Ο Μεντβέντεφ δεν έπιασε καμιά σπουδαία απόδοση στο πρώτο σετ και έμεινε με 6-3 πίσω στο tie break αλλά εκεί ο Ρούμπλεφ “πνίγηκε” ψυχολογικά και έχασε πέντε σερί πόντους και το σετ ξεσπώντας άγρια στη ρακέτα του.

Μπορεί το ματς να ήταν ακόμα μόνο στο 1-0, ωστόσο, ένιωθες ότι οι ελπίδες του Ρούμπλεφ για νίκη είχαν ψαλιδιστεί επικίνδυνα ειδικά με τον τρόπο που του “έκλεψε” το προβάδισμα ο Μεντβέντεφ.

Όντως, ο Ρούμπλεφ ήταν χειρότερος στο δεύτερο σετ και το πλήρωσε με τον “κυνικό” Μεντβέντεφ να κάνει το ένα break point του ματς δικό του και να κλείνει σετ άνετα στα δικά του σερβίς.

Πολύ μεγάλα ράλι είδαμε στο ματς με ελάχιστα ανεβάσματα στο φιλέ και οι δύο τενίστες φάνηκε να εγκαταλείπουν την ιδέα ενός break στο τρίτο σετ και περίμεναν όλα να κριθούν στο tie break.

Εκεί, ο Μεντβέντεφ είχε διαρκώς το προβάδισμα και τελικά, στο πρώτο του match point, και πάλι άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και έκλεισε το ματς δίχως απώλειες.

Να σημειώσουμε ότι φάνηκε να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού προς το τέλος του αγώνα, συνεπώς, ήταν ακόμα περισσότερο χαρούμενος που τελείωσε το ματς δίχως να μπλέξει σε τέταρτο σετ.

Στους “4”, ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ ο οποίος, λίγο αργότερα, ξεπέρασε το εμπόδιο του Άλεξ ντε Μινόρ στον τελευταίο προημιτελικό του Αμερικανικού Όπεν.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασταμάτητη η “ρωσική μηχανή”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα