Συμπληρώνεται το παζλ των ημιτελικών

12:30 9/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Γνωρίζοντας ήδη τα δύο πρώτα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του US Open σε άνδρες και γυναίκες, σήμερα διεξάγονται οι εναπομείναντες αγώνες των προημιτελικών στη Νέα Υόρκη και το πρόγραμμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο ανδρικό ταμπλό, Σάσα Ζβέρεφ και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα σφράγισαν τον μεταξύ τους ημιτελικό στο Αμερικανικό Όπεν, με τους Ντόμινικ Τιμ και Ντανίλ Μεντβέντεφ να καλούνται να

επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά απέναντι στους σημερινους τους αντιπάλους.

Ο Μεντβέντεφ, περσινός φιναλίστ της διοργάνωσης και Νο3 του ταμπλό, αντιμετωπίζει στο μεσημεριανό πρόγραμμα (21:00GR-Eurosport) τον συμπατριώτη του και Νο1 της διοργάνωσης, Αντρέι Ρούμπλεφ στην τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ATP Tour. Ο 24χρονος Ρώσος δεν έχει απωλέσει ακόμη σετ απέναντι στον Ρούμπλεφ, στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους το 2019 (Σινσινάτι, Αγία Πετρούπολη).

Η περσινή ήττα από τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του US Open, του άφησε μια πίκρα όμως ο Μεντβέντεφ έχει μια χρυσή ευκαιρία μπροστά του για τον πρώτο του Grand Slam τίτλο, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την απουσία των Big 3. Για τον Ρούμπλεφ, είναι ο δεύτερος προημιτελικός σε Grand Slam, μετά το US Open 2017 και ο 22χρονος θα προσπαθήσει να πάρει για πρώτη φορά την πρόκριση σε “4αδα” Major τουρνουά.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Arthur Ashe (04:00GR) ο δύο φορές φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν, Ντόμινικ Τιμ θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ ντε Μινόρ που πραγματοποιεί την παρθενική του εμφάνιση σε προημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης. Πρόκειται για την τρίτη τους αναμέτρηση, με τον εκρηκτικό Αυστριακό να έχει δύο νίκες στα προηγούμενα ραντεβού τους.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας (19:00GR-Eurosport) η Σερίνα Γουίλιαμς που προέρχεται από τη δύσκολη νίκη επί της Μαρίας Σάκκαρη στον 4ο γύρο, θα αντιμετωπίσει την Τσβετάνα Πιρόνκοβα που δεν έχει κατάταξη, λόγω της απουσίας της από το tour λόγω της γέννησης του πρώτου παιδιού της. Αυτό είναι το πρώτο τουρνουά της 32χρονης Βουλγάρας εδώ και τρία χρόνια (Wimbledon 2017) και έχει ήδη αποκλείσει δύο seeded τενίστριες (Μουγκουρούθα, Βέκιτς). Η Σερίνα Γουίλιαμς που είναι επίσης μητέρα, έχει κερδίσει και τα τέσσερα προηγούμενα ραντεβού τους στο WTA Tour.

Στον τελευταίο γυναικείο προημιτελικό, μια ακόμη μαμά, η Βικτόρια Αζαρένκα θα προσπαθήσει να επεκτείνει το αήττητο σερί της σε 10 νίκες, μετά την επιστροφή από την καραντίνα, αντιμετωπίζοντας την φιλόδοξη και ικανή για όλα, Ελισέ Μερτένς.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (09/09) στο κεντρικό court

Arthur Ashe Stadium (ώρα έναρξης 19:00GR)
Tsvetana Pironkova (BUL) v 3-Serena Williams (USA)
10-Andrey Rublev (RUS) v 3-Daniil Medvedev (RUS)

Όχι πριν τις 02:00GR
Victoria Azarenka (BLR) v 16-Elise Mertens (BEL)
21-Alex de Minaur (AUS) v 2-Dominic Thiem (AUT)

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Συμπληρώνεται το παζλ των ημιτελικών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα