Απίθανος Μονφίς… τρόλαρε τον διαιτητή

Ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαέλ Μονφίς εκτυλίχθηκε σε αγώνα διπλού, για τον 1ο γύρο του Indian Wells Masters…

Ο… αλλοπρόσαλλος Γάλλος τενίστας αγωνίστηκε στα διπλά του πρώτου Masters τουρνουά της χρονιάς, παρέα με τον συμπατριώτη και φίλο του Αντριάν Μαναρινό.

Στον αγώνα τους λοιπόν το απόγευμα της Κ.Δευτέρας κόντρα στους ΜακΝτόναλντ και Όπελκα, ο La Monf χάρισε ακόμη ένα show σε όσους βρέθηκαν στο court για να τον απολαύσουν από κοντά.

Σε ανύποπτη στιγμή, χτύπησε στο φρύδι του χτυπώντας την ρακέτα στο πρόσωπό του, στην προσπάθεια που έκανε να

βγάλει μια εντυπωσιακή άμυνα.

Αφού τελείωσε το γκέιμ, ενοχλημένος από το συγκεκριμένο χτύπημα, και νομίζοντας ότι το φρύδι του έχει ματώσει, ο Μονφίς κάθισε να ξεκουραστεί, θέλοντας όμως να δει με τα ίδια του τα μάτια πόσο βαθύ ήταν το χτύπημα.

Ο… δαιμόνιος Γάλλος, έβγαλε το κινητό του σε κοινή θέα (κάτι που απαγορεύεται εν ώρα αγώνα) και έβαλε μπρος την κάμερα, κοιτάζοντας προσεκτικά το φρύδι του. Όταν το αντιλήφθηκε ο chair umpire όμως, του έκανε κατευθείαν παρατήρηση.

“Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου εν ώρα αγώνα. Βάλτο μέσα στην τσάντα σου ξανά”, του είπε ο διαιτητής γελώντας.

“Μα είναι μονάχα ένας αγώνας διπλών, άφησε με”, απάντησε ο Γάλλος, για να επιμείνει ο διαιτητής λέγοντας του και πάλι: “Δεν έχει σχέση αυτό. Σε παρακαλώ μην το χρησιμοποιείς”.

Απελπισμένος ο Μονφίς, θέλοντας απεγνωσμένα να δει το χτύπημα στο φρύδι του, απηύθυνε τον λόγο στον chair umpire: “Τουλάχιστον μπορώ να χρησιμοποιήσω το δικό σου κινητό ;”.

Ο δεύτερος, γέλασε, αλλά δεν έκανε το χατήρι στον Γκαέλ.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απίθανος Μονφίς… τρόλαρε τον διαιτητή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα