Εκτός Ρολάν Γκαρός και η Μουγκουρούθα! – VIDEO

Παρά το γεγονός ότι έδειχνε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του τρίτου σετ κόντρα σε μια εξαιρετική Ντανιέλ Κόλινς, η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα υπέστη ολική κατάρρευση και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Ρολάν Γκαρός!

Οδυνηρό αποκλεισμό υπέστη η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα…

Η 27χρονη Ισπανίδα μπήκε σε καλή φόρμα στο φετινό Ρολάν Γκαρός και υπήρχαν αναμφισβήτητα προσδοκίες για μια καλή πορεία που όμως έμειναν ανεκπλήρωτες.

Η εκπληκτική Ντανιέλ Κόλινς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε 4ο γύρο Grand

Slam μετά τη φοβερή ανατροπή που έκανε στο τρίτο σετ κερδίζοντας την Μουγκουρούθα με 7-5, 2-6, 6-4.

Σε ένα ματς που πέρασε από χίλια μύρια κύματα για να ολοκληρωθεί μιας και ξεκίνησε για δύο games στο Σουζάν Λενγκλέν πριν διακοπεί λόγω βροχής και συνεχιστεί, τουλάχιστον μια ώρα μετά, στο Φιλίπ Σατριέ αφού ολοκληρώθηκε το ματς του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τρομερό θάρρος χρειάστηκε η Κόλινς για να γυρίσει το ματς μιας και βρέθηκε με 0-3 πίσω (δύο breaks) στο τρίτο σετ έχοντας χάσει εντελώς το μομέντουμ του αγώνα πριν εξαπολύσει μια τρομερή αντεπίθεση κόντρα σε μια Μουγκουρούθα που φάνηκε πνευματικά πολύ αδύναμη στο τέλος.

Η Κόλινς μπήκε άψογα στο ματς παίζοντας φοβερό τένις στο πρώτο σετ και, παρά το γεγονός ότι έμεινε με break πίσω νωρίς, επέστρεψε άμεσα και πλήγωσε την Μουγκουρούθα στο σερβίς της Ισπανίδας στο 6-5.

Η Μουγκουρούθα ανέβασε πάντως στροφές και ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του ματς μέχρι και το 3-0 του τρίτου σετ έχοντας 9-2 games μετά το πέρας του πρώτου σετ.

Εκεί, ήρθε η ολική κατάρρευση και ένας οδυνηρός αποκλεισμός που κάνει ακόμα μεγαλύτερο φαβορί την Σιμόνα Χάλεπ στο φετινό Ρολάν Γκαρός…

Κόντρα στην Ονς Τζαμπέρ θα παίξει τώρα η Κόλινς και έχει φυσικά μοναδική ευκαιρία για πρόκριση στα προημιτελικά.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός Ρολάν Γκαρός και η Μουγκουρούθα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα