Αντρέσκου: “Αρκετά με τις κουβέντες για τραυματισμό”

10:31 4/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Για μια ακόμη φορά, η Μπιάνκα Αντρέσκου στάθηκε άτυχη αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τελικού στο Μαϊάμι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα μέσα του 2ου σετ, κόντρα στην Άσλει Μπάρτι.

Η Καναδέζα είναι ενοχλημένη από τα συνεχιζόμενα προβλήματα τραυματισμού, μετά την 15μηνη απουσία της από το tour λόγω του σοβαρού θέματος στο γόνατο αλλά είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει οι τραυματισμοί να ορίσουν την καριέρα της.

Ένα μήνα μετά την κατάκτηση του US Open

2019, η Αντρέσκου αντιμετώπισε πρόβλημα στο μηνίσκο του αριστερού της ποδού και επέστρεψε μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο στη Μελβούρνη.

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο 2ο γύρο του Australian Open και την ημιτελική παρουσία σε WTA τουρνουά, η 20χρονη απέσυρε τη συμμετοχή της από τα τουρνουά σε Αδελαϊδα, Ντόχα και Ντουμπάι με πρόβλημα στο πόδι.

Το Σάββατο, η Αντρέσκου έπεσε στο court στο 2-0 του 2ου σετ του τελικού με την Άσλει Μπάρτι και λίγο αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει με δάκρυα στα μάτια, χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει τον τελικό.

“Φαίνεται πως είμαι η μόνη που συνέχεια τη ρωτάτε για τραυματισμούς κάτι που είναι πολύ ενοχλητικό. Δεν θέλω να έχω αυτή τη φήμη πια, γιατί δεν είμαι η μόνη που τραυματίζεται. Ίσως συμβαίνει πιο συχνά σε μένα αλλά δεν θέλω να ορίζουν αυτά. Είναι ενοχλητικό.

“Ακόμα κι αν είναι κάτι λιγοτερο σοβαρό, ίσως ανησυχώ λίγο περισσότερο γιατί προτιμώ να παραμείνει έτσι παρά να το παρακάνω και να γίνει χειρότερο. Σήμερα είμαι χαρούμενη που σταμάτησα. Είναι δύσκολο να το παραδεχθώ αλλά πήρα τη σωστή απόφαση” είπε η Αντρέσκου, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στο Μαϊάμι.

Η Καναδέζα που θα σκαρφαλώσει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης τη Δευτέρα, πέρασε στον τελικό μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες στα τρία σετ και είναι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια της σεζόν.

“Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση σήμερα. Κανείς δεν θέλει να τελειώνει έτσι ένα τουρνουά, ειδικά στον τελικό. Αλλά συμβαίνουν αυτά και πρέπει να κοιτάξω την καριέρα μου. Είμαι μόλις 20 ετών” είπε.

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW

The post Αντρέσκου: “Αρκετά με τις κουβέντες για τραυματισμό” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα