Ώρα τελικού στο Μαϊάμι

15:51 3/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Άσλεϊ Μπάρτι και Μπιάνκα Αντρέσκου θα διεκδικήσουν το απόγευμα του Σαββάτου, τον πρώτο μεγάλο τίτλο σε 1000αρι τουρνουά της WTA για το 2021, διασταυρώνοντας τα ξίφη τους στον τελικό του Miami Open.

Οι δυο τενίστριες, διανύουν εξαιρετική αγωνιστική περίοδο και έχοντας παίξει σταθερό, επιβλητικό τένις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, βρίσκονται δικαιωματικά στο ματς-τίτλου του θεσμού.

Στις 20:00GR θα μπούνε στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του τουρνουά, με φόντο το πρώτο τρόπαιο

σε 1000αρι τουρνουά για φέτος.

Από τη μια, η Νο1 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη και υπερασπίστρια του τίτλου στο Μαϊάμι, Άσλεϊ Μπάρτι, θέλει να κερδίσει τον 10ο τίτλο της καριέρας του, στον 15ο τελικό που θα αγωνιστεί σε επίπεδο WTA.

Τελευταία φορά που στέφθηκε πρωταθλήτρια σε διοργάνωση, ήταν τον Γενάρη που μας πέρασε, στο Yara Valley Classic της Αυστραλίας.

Αυτός, είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός για τη Μπάρτι στη Φλόριντα, μετά από αυτόν που έπαιξε το 2019, όταν και κατέκτησε τον τίτλο κερδίζοντας την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Από την άλλη, η Νο9 τενίστρια του κόσμου, Μπιάνκα Αντρέσκου, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την κατάκτηση του US Open 2019. Έκτοτε, η 20χρονη δεν έχει παίξει ούτε σε τελικό.

Μετράει τρεις τίτλους σε τέσσερις τελικούς στην καριέρα της και το αξιοσημείωτο είναι, ότι έχει στεφθεί πρωταθλήτρια μόνο σε τουρνουά τα οποία διεξάγονται στις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

Μπάρτι και Αντρέσκου δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες ποτέ στο παρελθόν όποτε θα είναι το πρώτο τους matchup στο Η2Η τους.

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ώρα τελικού στο Μαϊάμι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ώρα, Μαϊάμι,ora, maiami