Άνεμος ο Ράφα στην πρεμιέρα του – VIDEO

Την τελειότητα άγγιξε το φετινό ντεμπούτο του Ράφαελ Ναδάλ στο BNP Paribas Open

Ο 22χρονος Τζάρεντ Ντόναλντσον, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να προκαλέσει έστω τον αποφασισμένο Ράφαελ Ναδάλ, στο βραδινό ματς της Κυριακής για το 2ο γύρο του Indian Wells Masters.

Το Νο2 του ταμπλό και του κόσμου, μπήκε συγκεντρωμένος στο ματς και μετά από 72 λεπτά έφτασε στην επιβλητική νίκη με 6-1, 6-1, σφραγίζοντας το πιο ενδιαφέρον ραντεβού με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν στον 3ο γύρο.

“Πάντα νιώθω πολύ καλά σε αυτό

το court. Έχω κάνει πολλά και καλά παιχνίδια εδώ και μου αρέσει πάντα να παίζω σε αυτό το γήπεδο. Είναι ένα διαφορετικό τουρνουά εδώ γιατί συνήθως τα μεγάλα events γίνονται σε μεγάλες πόλεις, όμως εδώ είμαστε στην έρημο. Ο Λάρι Έλισον και η ομάδα του έχχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια” είπε ο Ναδάλ μέσα απ’το κεντρικό court.

Ο Ράφα πέτυχε πέντε στα έξι breaks και δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο απ’το Νο192 της κατάταξη, κερδίζοντας το 85% των πόντων στο 1ο του σερβίς και το 65% στο 2ο.

Για την αναμέτρηση με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν ο οποίος κέρδισε 6-3, 6-1 τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες-Μπαένα, ο Ναδάλ δήλωσε: “Τον γνωρίζω πολύ καλά. Έχουμε προπονηθεί πολλές φορές μαζί και έχουμε δώσει ορισμένα δύσκολα ματς. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τενίστες στον κόσμο. Θα είναι δύσκολο ματς για μένα”

Ο Ναδάλ σε έξι αναμετρήσεις με τον 26χρονο Αργεντίνο, Νο26 στον κόσμο, μετράει ισάριθμες νίκες.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Άνεμος ο Ράφα στην πρεμιέρα του – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα