Indian Wells: Ρίχνονται στη μάχη τα μεγάλα ονόματα

Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ, Μαρίν Τσίλιτς, Σερίνα Γουίλιαμς, Σιμόνα Χάλεπ, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και όχι μόνο, ρίχνονται στη μάχη του Indian Wells σήμερα, στην 4η ημέρα αγώνων. Αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα της Κυριακής…

Με τα περισσότερα μεγάλα ονόματα του τουρνουά να αναμένεται να ριχτούν στη μάχη του Indian Wells, συνεχίζεται σήμερα η δράση τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο ταμπλό της διοργάνωσης.

Στους άνδρες, ξεχωρίζουν φυσικά από το πρόγραμμα

οι παρουσίες των Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 37χρονος Ελβετός αρχικά, κάτοχος πέντε τίτλων στην Καλιφόρνια, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο πρώτο Masters της χρονιάς αντιμετωπίζοντας τον Γερμανό Πίτερ Γκόγιοβτζικ στις 22:30GR.

Στις 04:00GR τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Ράφαελ Ναδάλ θα κάνει κι εκείνος το ντεμπούτο του στον θεσμό, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αμερικανό Τζάρεντ Ντόναλντσον.

Την ίδια ώρα με την αναμέτρηση του Φέντερερ με τον Γκόγιοβτζικ, αγωνίζεται και ο Μαρίν Τσίλιτς. Ο Κροάτης θα παίξει κόντρα στον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς για τον 2ο γύρο του τουρνουά.

Το ντέρμπι της ημέρας, θα διεξαχθεί στις 01:30GR, όταν και ο φορμαρισμένος Στάνισλας Βαβρίνκα θα αντιμετωπίσει τον “καυτό” Μάρτον Φούτσοβιτς. Στις 00:00GR ο Ντένις Σαποβάλοβ θα παίξει με τον Στιβ Τζόνσον, σε ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον matchup.

Στις γυναίκες τώρα, ξεχωρίζει η μεγάλη μονομαχία της Σερίνα Γουίλιαμς με την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, για τον 2ο γύρο του θεσμού.

Η Αμερικανίδα είχε δύσκολη κλήρωση στο Indian Wells και ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά, αντιμετωπίζοντας στις 00:00GR την επικίνδυνη Ισπανίδα. Στις 04:00GR θα κάνει το ντεμπούτο της στην Καλιφόρνια και η Ελίνα Σβιτόλινα, αντιμετωπίζοντας την Ντάρια Γκαβρίλοβα.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της Σιμόνα Χάλεπ στο τουρνουά, που θα παίξει κόντρα στην Ουκρανή Κατερίνα Κόζλοβα στις 21:00GR.

Ενώ, μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να διεξαχθεί στις 22:30GR, ανάμεσα στην Γιοχάνα Κόντα και την Κίκι Μπέρτενς.

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Indian Wells: Ρίχνονται στη μάχη τα μεγάλα ονόματα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα