Συνεχίζει δυναμικά η Χάλεπ! – VIDEO

Στον τέταρτο γύρο του Indian Wells βρίσκεται ήδη η Σιμόνα Χάλεπ μετά τη δύσκολη επικράτησή της επί της Κατερίνα Κόζλοβα.

Μπορεί τις δύο τενίστριες να χωρίζουν 112(!) ολόκληρες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, ωστόσο, καμία διαφορά δυναμικότητας τέτοιου μεγέθους δεν φάνηκε στον τρίτο γύρο του Indian Wells και στην αναμέτρηση της Σιμόνα Χάλεπ κόντρα στην Κατερίνα Κόζλοβα.

Η Νο2 τενίστρια στον κόσμο δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και στα δύο σετ κόντρα στη μαχητική Ουκρανή αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη

δίχως να χάσει σετ, με 7-6(3), 7-6(5) και να προκριθεί στον τέταρτο γύρο της ιστορικής διοργάνωσης.

Παρά τη νίκη, η Σιμόνα θα πρέπει να ανεβάσει τον ρυθμό στο σερβίς της καθώς δέχεται break με πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Μόνο κόντρα στην Κόζλοβα, υπέστη επτά συνολικά breaks αλλά μπόρεσε να τα “καμουφλάρει” με τις τρομερές επιστροφές της και με την ανωτερότητά της στο baseline παιχνίδι κόντρα στην Κόζλοβα.

Θα είναι πάντως το φαβορί και στον επόμενο γύρο είτε κόντρα στη Βοντρούσοβα είτε κόντρα στην Οσταπένκο στην προσπάθειά της να επιστρέψει στους μεγάλους τίτλους μετά από αρκετούς μήνες.

Η τρομερή φέτος Κιάν Γουάνγκ έκανε και πάλι το θαύμα της!

Απέκλεισε την Ελίζ Μέρτενς (τροπαιούχο φέτος στη Ντόχα) μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα με 7-6(4), 6-7(4), 6-3 και κόντρα σε Αντρέσκου ή Βέγκελε έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την πρόκριση στα προημιτελικά!

Κυριακή, 10/3: 3ος γύρος Indian Wells
Halep (Romania) beat Kozlova (Ukraine) 7-6(3) 7-5
Wang (China) beat Mertens (Belgium) 7-6(4) 6-7(4) 6-3

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Συνεχίζει δυναμικά η Χάλεπ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα