Αλκαράθ: “Να γίνουμε με τον Σίνερ όπως οι Φέντερερ και Ναδάλ”

Στην ATP μίλησε ο Κάρλος Αλκαράθ, λίγο μετά την αγωνιστική του πρεμιέρα στο Μαϊάμι, και την πρώτη του νίκη, απέναντι στον συμπατριώτη του, Ρομπέρτο Καρβάλιες Μπαένα με 6-2, 6-1. Ο No2 του κόσμου αναφέρθηκε στο rivarly των Φέντερερ-Ναδάλ, και θα ήθελε με τα χρόνια να χτίσει τη δική του αντίστοιχη αντιπαλότητα μαζί με τον Γιανίκ Σίνερ.

“Αυτό που έμαθα βλέποντας το rivalry των Φέντερερ-Ναδάλ είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να μείνεις πίσω, να τα παρατήσεις ή να συμβιβαστείς. Πρέπει

πάντα να βελτιώνεσαι, πάντα να ανεβάζεις το επίπεδό σου. Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις ότι είσαι στο υψηλότερο επίπεδό σου ή ότι δεν μπορείς να δώσεις περισσότερα. Μπορείς πάντα να δώσεις λίγο παραπάνω.

Αυτό έδειξαν τόσα χρόνια που ήταν στο τοπ επίπεδο”, είπε ο πρωταθλητής του Indian Wells και συνέχισε: “Κάθε φορά που ο ένας έχανε από τον άλλον, προσπαθούσαν μετά να είναι καλύτεροι, ώστε να κερδίσουν την επόμενη φορά. Και το έκαναν για πάρα πολλά χρόνια, γεγονός που τους κατατάσσει στους κορυφαίους, και αξίζει να τους θαυμάζουμε.”

“Γι’ αυτό και ελπίζω ότι μπορώ να έχω έναν ανταγωνισμό, σαν αυτόν που είχαν οι Ναδάλ και Φέντερερ. Αυτή τη στιγμή, όπως το βλέπει ο κόσμος, θα μπορούσε να είναι με τον Σίνερ”, είπε ο Αλκαράθ, με τον οποίο είναι στο 4-4 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο ATP Tour, και πάντα τα παιχνίδια τους είναι συναρπαστικά και απρόβλεπτα.

“Θέλω να ελπίζω, πως εγώ και ο Γιανίκ έχουμε ένα μακρύ και όμορφο μέλλον μπροστά μας. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζω ότι μπορώ να δώσω το καλύτερό μου εαυτό, να βρίσκομαι στο κορυφαίο επίπεδο, και να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέσα απ’ αυτό.”

The post Αλκαράθ: “Να γίνουμε με τον Σίνερ όπως οι Φέντερερ και Ναδάλ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλκαράθ, “Να, Σίνερ, Φέντερερ, Ναδάλ”,alkarath, “na, siner, fenterer, nadal”