Αλιασίμ για Τόνι Ναδάλ: “Η αρχή για κάτι μεγάλο”

Ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ συνεργάζεται, και επίσημα, με τον Τόνι Ναδάλ από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο και μετά, και, μπορεί ακόμα να μην έχουν έρθει τα αποτελέσματα, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι η συνεργασία αυτή είναι η αρχή για κάτι πολύ καλό.

Αυτό του λέει και ο περίγυρός του: “Από το feedback που έχω πάρει, όλοι μου λένε ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση. Η οικογένειά μου, οι παλιοί προπονητές μου, οι άλλοι τενίστες στο τουρ. Δεν έχω μεταμορφωθεί αυτόματα σε άλλο παίκτη ούτε θα κερδίζω επειδή ο Τόνι είναι προπονητής μου. Αυτό που μετράει είναι η δουλειά

που θα κάνω και οι νίκες που θα φέρνω”.

“Είμαστε ακόμα στην πολλή αρχή της συνεργασίας μας αλλά συμφωνούμε στους μακροπρόθεσμους στόχους μου που είναι να είμαι διεκδικητής των μεγάλων τουρνουά. Θέλει να έχω συνέπεια, ένταση και συγκέντρωση. Μου λέει απλά πράγματα που δεν είναι όμως εύκολα στην πράξη! Οι στόχοι μας για τη σεζόν είναι τα μεγάλα τουρνουά: να φτάσω μακριά στα Slams και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Πιο μακρινός και δύσκολος στόχος είναι να παίξω στο ATP Finals. Το να δουλεύεις πλάι στον Τόνι σου δίνει το κίνητρο να παλεύεις περισσότερο για κάθε πόντο, κάθε game, κάθε σετ!” ανέφερε ο FFA.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη αυτής της συνεργασίας!

Κώστας Αϊτάκης

The post Αλιασίμ για Τόνι Ναδάλ: “Η αρχή για κάτι μεγάλο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα