Wimbledon: Βγήκε η αντίπαλος της Σάκκαρη

Η Σέλμπι Ρότζερς (Νο48 του κόσμου) θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον 2ο γύρο του Wimbledon. Η 28χρονη Αμερικανίδα επικράτησε της Σαμάνθα Στόσουρ με 6-1, 5-7, 6-3 σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

Για την Ρότζερς αυτή είναι η μόλις 2η πρόκριση σε 2ο γύρο στη διοργάνωση, μετά από 5 συμμετοχές, αλλά και η 3η νίκη καριέρας στο All England Club

Η Αμερικανίδα, αν και

είχε προβλήματα τόσο πάνω στο φιλέ (10/22), όσο και στην αποτελεσματικότητα στους break-points (7/16), ήταν αυτή που μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι και παραχωρώντας μόλις 2 πόντους στο 1ο service, αλλά φτάνοντας και σε 3 break-points, το κατέκτησε μέσα σε 25 λεπτά!

Στο 2ο set η 37χρονη-πλέον-Στόσουρ, μας θύμισε για ποιο λόγο υπήρξε μια από τις πιο “αλύγιστες” παίκτριες στο Tour, αλλά και για ποιο λόγο έφτασε μέχρι το Νο4 του κόσμου (2011), καθώς αν και έχασε δις το πλεονέκτημα του break (1-0, 1-1, 2-1, 2-2), στη συνέχεια έκανε ένα τρομερό hold σβήνοντας το τριπλό match-point της Ρότζερς (0/40. 

Σαν να μην έφτανε αυτό αμέσως μετά βρήκε και break, ενώ με νέο (πιο εύκολο κράτημα) έκανε το 7-5 ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Στο decider set η Ρότζερς, αν και δέχθηκε πάλι 1η break (1-2) στη συνέχεια και αφού έφερε το service της σε επίπεδα 1ου set (παραχώρησε μόλις 6 πόντους), κατέκτησε τα 5 από τα 6 επόμενα games φτάνοντας στην πρόκριση για την επόμενο γύρο όπου θα παίξει με την Μαρία Σάκκαρη στην 1η μεταξύ τους αναμέτρηση. 

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε εντυπωσιακή πρεμιέρα επικρατώντας σε μόλις 48 λεπτά της Ολλανδής, Αράντσκα Ρους, με 6-1, 6-1 

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Wimbledon: Βγήκε η αντίπαλος της Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα