Τζόκοβιτς: “Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος”

Η πρεμιέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να ξεκίνησε λίγο… μουδιασμένα με τον Σέρβο και κάτοχο του τίτλου να μένει πίσω στα sets από τον 19χρονο Βρετανό και Νο253 του κόσμου, Τζακ Ντρέιπερ, ωστόσο στη συνέχεια και για 3 sets ήταν “εκκωφαντικός” έχοντας σημαντική βοήθεια από το service, φτάνοντας στη νίκη.

“Νομίζω ότι ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μου από τη θέση του service σε οποιαδήποτε επιφάνεια.”, θα πει. “Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευχαριστημένος από τον τρόπο που σέρβιρα. Αναμφίβολα στο γρασίδι βοηθάει πολύ στο να σερβίρεις καλά.”

Αξίζει

να σημειωθεί ότι η επίδοση των 25 άσων ήταν η 2η καλύτερη για τον Νο1 του κόσμου σε επίπεδο GS, μετά από τους 26 που είχε σημειώσει στον 2ο γύρο του τελευταίου Australian Open, κόντρα στον Φράνσις Τιάφο.

[1] @DjokerNole hit a personal-best 25 aces @Wimbledon in his 4-set win over [WC] Draper. It was 5th time #Djokovic hit 20+ aces in a #GrandSlam match:

2021 @AustralianOpen 2R – 26
2021 #Wimbledon 1R – 25
2021 #AusOpen QF – 23
2018 #Wimbledon SF – 23
2013 #Wimbledon SF – 22

ATP Media Info (@ATPMediaInfo) June 28, 2021

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά στα τελευταία 3 set, αλλά και από τον τρόπο που έπαιξα από τη βασική γραμμή. Άρχισα να επιστρέφω καλύτερα από τα μέσα του 2ου set, αλλά συνολικά είμαι ικανοποιημένος.”

Ωστόσο, ο 5 φορές πρωταθλητής του Wimbledon μίλησε και για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλε ο αντίπαλός του. 

“Θεωρώ ότι έπαιξε καλά. Προφανώς για εκείνον ήταν μια μοναδική εμπειρία να παίζει για πρώτη φορά στο Wimbledon. Τα πήγε πολύ καλά.”

“Είχε το κοινό να τον υποστηρίζει, το οποίο δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Εκτιμώ ότι γενικά είναι καλό το παιχνίδι του. Το bakchand του είναι σε πολύ καλό επίπεδο, όπως και το forehand. Ίσως χρειάζεται λίγο βελτίωση στην κίνησή του. Αλλά είναι ακόμα νέος και υπάρχει πάντα το περιθώριο βελτίωσης. Έχει όμως μια πολύ καλή βάση.”

Στον 2ο γύρο ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Νοτιαφρικανό Κέβιν Άντερσον. 

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Τζόκοβιτς: “Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα