Wimbledon Day 2: “Τα λέμε σε λίγο στα ημιτελικά” – VIDEO

10:01 2/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Φέντερερ και Ναδάλ ρίχνονται στη μάχη του Wimbledon και όλοι οι φίλαθλοι ελπίζουν να τους δουν αντιμέτωπους σε 10 μέρες στα ημιτελικά του θεσμού

Μετά τη γεμάτη εκπλήξεις πρεμιέρα της Δευτέρας, η δράση συνεχίζεται στο All England Club με τους υπόλοιπους αγώνες του 1ου γύρου σε άνδρες και γυναίκες.

Φυσικά, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των Ρότζερ

Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ που λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα στις πρεμιέρες τους στο Wimbledon.

Στο Center Court θα αγωνιστεί ο Ρότζερ Φέντερερ (17:00GR), οχτώ φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης απέναντι στον 22χρονο Νοτιοαφρικανό, Λόιντ Χάρις Νο84 στον κόσμο ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του παρουσία στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon ενώ αυτό είναι μόλις η 4η συμμετοχή του σε main draw Major τουρνουά.

Από την άλλη, ο Φέντερερ θα αγωνιστεί για 21η συνεχόμενη χρονιά (!!) στο θρυλικό Championships, ξεκινώντας την προσπάθεια για τον 9ο τίτλο του στο Λονδίνο.

Λίγο αργότερα (περίπου στις 19:00GR), στο Court One ο Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει το Νο274 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιουίτσι Σουτζίτα (πρώην Νο36) ο οποίος έχει κατακτήσει τον μοναδικό τίτλο της καριέρας του, στο χορτάρι (Αττάλεια 2017). Ο Ναδάλ θα παίξει στο πρώτο του επίσημο ματς, μετά την κατάκτηση του 12ου τίτλου στο Γαλλικό Όπεν.

Το ντέρμπι της ημέρας θα πραγματοποιηθεί στο Court Two (15:00GR) ανάμεσα στον Ντόμινικ Τιμ και τον Σαμ Κουέρι. Χωρίς τουρνουά προετοιμασίας πήγε στο Wimbledon ο φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν ο οποίος στάθηκε άτυχος στην κλήρωση του 1ου γύρου, έχοντας απέναντί του τον ημιφιναλίστ της διοργάνωσης το 2017 και φιναλίστ στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας στο χόρτο στο Eastbourne (ήττα από Φριτζ).

Στο σημερινό πρόγραμμα, βρίσκεται και ο Μάρκος Παγδατής που αντιμετωπίζει στο Court 8 τον lucky loser Καναδό, Νο112 στον κόσμο, Μπράιντερ Σνουρ. Ο Κύπριος αγωνίζεται με wild card στο Wimbledon και αυτό θα είναι το τελευταίο τουρνουά της καριέρας του αφού έχει ανακοινώσει την απόσυρσή του από το επαγγελματικό τένις μετά το πέρας του Championships. Ας ελπίσουμε ότι αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος του αγώνας…

Κύργιος-Τόμπσον, Τσίλιτς-Μαναρινό, Νισικόρι-Μοντέιρο και Τσόνγκα-Τόμικ τα άλλα σημαντικά παιχνίδια στο ανδρικό ταμπλό.

Το πρόγραμμα στο Center Court θα ξεκινήσει (15:00GR) με τον αγώνα της υπερασπίστριας του τίτλου και Νο5 του γυναικείου ταμπλό, Αντζελίκ Κέρμπερ κόντρα στη συμπατριώτισσά της, Τατιάνα Μαρία ενώ στο τελευταίο ματς του κεντρικού, η Σερίνα Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει τη Τζιούλια Γκάτο-Μοντικόνε από την Ιταλία.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλει Μπάρτι θα αγωνιστεί με την Ζενγκ Σαισάι στο Court One (15:00GR) ενώ η Μαρία Σαράποβα θα αντιμετωπίσει την Πολίν Παρμεντιέ στο Court Two (17:00GR).

Ο καιρός αναμένεται και σήμερα πολύ καλός στο Λονδίνο, όπως και όλη την πρώτη εβδομάδα διεξαγωγής του Championships.

Tο πρόγραμμα της Τρίτης (02/04)

CENTRE COURT (Ώρα έναρξης 15:00GR)
Tatjana Maria (Germany) v 5-Angelique Kerber (Germany)
Lloyd Harris (South Africa) vs 2-Roger Federer (Switzerland)
11-Serena Williams (U.S.) v Giulia Gatto-Monticone (Italy)

Court One (Ώρα έναρξης 15:00GR)
1-Ash Barty (Australia) v Zheng Saisai (China)
Ana Bogdan (Romania) v 19-Johanna Konta (Britain)
Yuichi Sugita (Japan) v 3-Rafa Nadal (Spain)

Court Two (Ώρα έναρξης 13:00GR)
9-Sloane Stephens (U.S.) v Timea Bacsinszky (Switzerland)
5-Dominic Thiem (Austria) v Sam Querrey (U.S.)
Maria Sharapova (Russia) v Pauline Parmentier (France)
Casper Ruud (Norway) v 9-John Isner (U.S.)

WIMBLEDON MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Wimbledon Day 2: “Τα λέμε σε λίγο στα ημιτελικά” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα