Νοκ-άουτ Ντιμιτρόφ και Μονφίς! – VIDEO

23:20 1/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Γκαέλ Μονφίς είναι ακόμη δυο top class τενίστες που έπεσαν θύματα εκπλήξεων στον 1ο γύρο του φετινού Wimbledon…

Τα σημάδια… loser που εμφανίζονται συχνά-πυκνά στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

Αυτή τη φορά, ο Βούλγαρος τενίστας προηγήθηκε με 0-2 σετ και 5-6 με μπρέικ στο 3ο σετ,

έχοντας τις μπάλες στα χέρια του για να κλείσει το πρώτο του ματς στο φετινό Major του Λονδίνου, αλλά κατάφερε και ηττήθηκε!

Ο Γάλλος Κορεντίν Μουτέτ, ερχόμενος από τα προκριματικά, έκανε μια μεγαλειώδη ανατροπή μετά από τρεις ώρες αγώνα με το πρώην Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και προκρίθηκε για πρώτη του φορά στον 2ο γύρο του Wimbledon.

Ο 20χρονος τενίστας, Νο84 στον κόσμο αυτή τη στιγμή, επικράτησε με 2-6, 3-6, 7-6(4), 6-3, 6-1 του Ντιμιτρόφ και πανηγύρισε μια από τις σπουδαιότερες νίκες της καριέρας του, με τρόπο εντυπωσιακό.

Ο Μουτέτ, που ήταν ημιφιναλίστ στη Βρετανία το 2017, όταν αγωνιζόταν ακόμη στα Juniors, θα παίξει στη συνέχεια του θεσμού με τον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

From two sets down to the biggest win of his career!

Qualifier @moutet99 stuns Grigor Dimitrov in the first round to win 2-6, 3-6, 7-6(4), 6-3, 6-1#Wimbledon pic.twitter.com/hiAkgDWLXy

Wimbledon (@Wimbledon) 1 Ιουλίου 2019


Θύμα έκπληξης με παρόμοιο τρόπο, πιάστηκε και ο Γκαέλ Μονφίς.

Ο Γάλλος, στο ντέρμπι με τον συμπατριώτη του Ούγκο Χουμπέρτ, μπορεί να προηγήθηκε με 0-2 στα σετ, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει με νίκη… εγκαταλείποντας λόγω τραυματισμού στο 5ο σετ του ματς.

Ο Χουμπέρτ, πρόλαβε πάντως να γυρίσει “τούμπα” την κατάσταση, μετατρέποντας το σκορ σε 6-7(6), 3-6, 6-4, 7-5, 3-0, πριν αποσυρθεί από τη συνέχεια του αγώνα ο Νο16 τενίστας του ταμπλό.

He may well have retired in his first round match due to injury, but @Gael_Monfils departed #Wimbledon in great style… pic.twitter.com/yN3iKo625N

Wimbledon (@Wimbledon) 1 Ιουλίου 2019


WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νοκ-άουτ Ντιμιτρόφ και Μονφίς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα