ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ – VIDEO

21:41 1/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Κόκο Γκοφ είναι το νέο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις. Θυμηθείτε το όνομά της…

Γεννημένη στις 13 Μαρτίου του 2004, η 15χρονη Κόκο Γκοφ, πέτυχε την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της την Δευτέρα στο Wimbledon, κερδίζοντας την κατά 24(!) χρόνια μεγαλύτερή της, Βίνους Γουίλιαμς!

Αδιανόητο επίτευγμα για το νέο, σπουδαίο κορίτσι του παγκοσμίου τένις. Η νεαρή Αμερικανίδα κέρδισε μια από τις καλύτερες τενίστριες όλων των εποχών, με χαρακτηριστική άνεση μετά από δυο σετ

και “σφράγισε” το εισιτήριό της για τον 2ο γύρο του θεσμού.

Ερχόμενη από τα προκριματικά, η Γκοφ δείχνει ότι έχει το παιχνίδι για να κάνει ζημιές και κόντρα στις καλύτερες του πλανήτη.

Παίζοντας τρομερό, επιθετικό τένις για 81 λεπτά, κέρδισε το Νο44 της παγκόσμιας κατάταξης με 6-4, 6-4 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

Made for the big stage @CocoGauff becomes the youngest player since 1991 to win in the first round of the ladies’ singles, beating Venus Williams 6-4, 6-4#Wimbledon pic.twitter.com/hfgcQGdZtq

Wimbledon (@Wimbledon) 1 Ιουλίου 2019


Μαγική στιγμή για την νεαρή Κόκο, που δεν άντεξε και λύγισε μετά το τέλος του ματς, πέφτοντας στο γρασίδι του All England Club, με δάκρυα στα μάτια.

Κι αυτήν, είναι μόνο η αρχή, καθώς στον 2ο γύρο έχει να αντιμετωπίσει την ημιφιναλίστ του 2017 στο Λονδίνο, Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα, σε ένα ματς που αδημονούμε να παρακολουθήσουμε.

H Αμερικανίδα πάντως, έχει ήδη δημιουργήσει τα δικά της, ιστορικά επιτεύγματα, μιας και έγινε η νεαρότερη αθλήτρια που καταφέρνει να προκριθεί στον 2ο γύρο του Wimbledon, από το 1991 και έπειτα!

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα