San Diego: Η Γκοφ το ντέρμπι με Αντρέσκου (vids)

Ολοκληρώθηκε ο 2ος γύρος στο τελευταίο WTA 500 τουρνουά της σεζόν στο Σαν Ντιέγκο με τα περισσότερα φαβορί να παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της hard court διοργάνωσης.

Η Ίγκα Σφιόντεκ χρειάστηκε τρία σετ απέναντι στην Κινγουεν Ζενγκ ενώ η Κόκο Γκοφ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπιάνκα Αντρέσκου.

Πρώτη θέση για τα προημιτελικά έκλεισε η Σφιόντεκ, Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, επικρατώντας με 6-4, 4-6, 6-1 της

Κινέζας Ζενγκ, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Πέμπτης.

Η νεαρή Πολωνή κατάφερε να ξεπεράσει τις διακοπές λόγω βροχής αλλά και το δυνατό παιχνίδι της αντιπάλου της, πετυχαίνοντας την 61η νίκη της στη φετινή σεζόν ενώ προκρίθηκε για 12η φορά στα προημιτελικά WTA διοργάνωσης μέσα στο 2022.

Αντίπαλός της στα προημιτελικά η Κόκο Γκοφ που κέρδισε με 6-4, 4-6, 6-3 την Μπιάνκα Αντρέσκου, ίσως στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας.

Στο τελευταίο ματς της Πέμπτης, η Πάολα Μπαντόσα επικράτησε με επιβλητικό τρόπο της Λουίζα Τσιρίκο (6-0, 6-3) και θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Ντάνιελ Κόλινς για μια θέση στην 4αδα του Σαν Ντιέγκο.

Τέλος, η Αρίνα Σαμπαλένκα σφράγισε το δυνατό ραντεβού με την Ντόνα Βέκιτς στα προημιτελικά, μετά τη νίκη της με 1-6, 6-3, 6-2 επί της Σλόαν Στίβενς ενώ η Μάντισον Κις επιβλήθηκε 6-4, 6-3 της Ντάρια Κασάτκινα και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη συμπατριώτισσά της, Τζέσικα Πέγκουλα στα προημιτελικά.

SAN DIEGO SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post San Diego: Η Γκοφ το ντέρμπι με Αντρέσκου (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
San Diego, Γκοφ, Αντρέσκου,San Diego, gkof, antreskou