Αποσύρεται από την ενεργό δράση και ο Αντρέας Σέπι

Ακόμη ένας έμπειρος του ATP Tour, κρεμάει τη ρακέτα του φέτος. Μετά τους Ρότζερ Φέντερερ, Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, Κέβιν Άντερσον και Ζιλ Σιμόν, ο Αντρέας Σέπι ανακοίνωσε πως το 2022 θα είναι η τελευταία του σεζόν στο επαγγελματικό τένις.

Ο 38χρονος Ιταλός, πρώην Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη και κάτοχος τριών ΑΤΡ τίτλων, εγκαταλείπει την ενεργό δράση, αφήνοντας πίσω του μια εξαιρετική καριέρα, με μερικά σπουδαία αποτελέσματα.

Μπορεί

να μην κατάφερε να κατακτήσει κάποιον μεγάλο τίτλο, μιας και οι τρεις φορές που στέφθηκε πρωταθλητής στο Tour, ήταν σε ΑΤΡ 250 τουρνουά (Μόσχα, Βελιγράδι και Ίστμπουρν), όμως πέτυχε αρκετές εντυπωσιακές νίκες.

Ξεχωρίζει, σίγουρα, αυτήν απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν 2015. Ο Ιταλός, είχε κερδίσει τον “Βασιλιά” στα τέσσερα sets και είχε προκριθεί στους “16” καλύτερους του AO, όπου αποκλείστηκε από τον Νικ Κύργιο με 8-6 στο 5ο set.

Συνολικά, στην καριέρα του, έπαιξε έξι φορές σε 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, ενώ το μοναδικό Major που δεν κατάφερε να μπει στη “16άδα”, είναι το US Open.

The post Αποσύρεται από την ενεργό δράση και ο Αντρέας Σέπι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα