“Εφτάψυχος” Μάρεϊ, μπήκε “8άδα” στο Χιχόν (vids)

Ο Άντι Μάρεϊ επέστρεψε από set πίσω για να επικρατήσει του Πέδρο Κατσίν, μετά από σκληρή μάχη, η οποία κρίθηκε στο tie-break του 3ου set.

Ο πολύπειρος Βρετανός, εκμεταλλεύτηκε το 3ο του match point και επικράτησε του Αργεντινού και Νο61 της παγκόσμιας κατάταξης, με 2-6, 7-5, 7-6(3), παίρνοντας το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του νεοσύστατου Gijon Open.

NEVER give up @andy_murray comes from a set down to clinch

a 2-6 7-5 7-6 victory over Cachin!#GijonOpen pic.twitter.com/dreTNwkMTQ

Tennis TV (@TennisTV) October 13, 2022

Χρειάστηκε δυο ώρες και 49 λεπτά για να θέσει νοκ-άουτ τον Κατσίν, ο πρώην Νο1 και νυν Νο48 τενίστας του κόσμου, καταφέρνοντας να επιστρέψει, μάλιστα, δυο φορές από break πίσω στο 3ο κομμάτι του αγώνα (0-1 και 2-3).

Παρά το γεγονός ότι έβγαλε λιγότερους winners από τον αντίπαλό του (31 έναντι 45) και υπέπεσε στα ίδια αβίαστα λάθη (19 έκαναν αμφότεροι), ο Μάρεϊ είχε τον τρόπο να ξεφύγει με τη νίκη από το court, διπλασιάζοντας τα θετικά του αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα στο 250άρι της Ισπανίας.

Some Murray magic @andy_murray #GijonOpen pic.twitter.com/IhIHsiknHs

Tennis TV (@TennisTV) October 13, 2022

Έναν εκ των Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και Σεμπάστιαν Κόρντα, περιμένει να βρει απέναντί του ο Σκοτσέζος, στους “8” καλύτερους της διοργάνωσης. Αυτός, θα είναι ο 4ος ΑΤΡ προημιτελικός στον οποίο θα αγωνιστεί ο Μάρεϊ φέτος.

GIJON OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post “Εφτάψυχος” Μάρεϊ, μπήκε “8άδα” στο Χιχόν (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα