Rio Open: Η κλήρωση του Αλκαράθ στη Βραζιλία (draw)

Μετά την αποτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του στο Argentina Open, ο Κάρλος Αλκαράθ θα ταξιδέψει στο Ρίο ντε Τζανέιρο για το τελευταίο χωμάτινο τουρνουά του Λατινοαμερικάνικου swing στην κόκκινη επιφάνεια.

Ο 20χρονος Ισπανός που είχε ηττηθεί στον τελικό της περσινής διοργάνωσης από τον Κάμερον Νόρι, θα αγωνιστεί στο τρίτο του τουρνουά για το 2024, μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Australian Open (Ζβέρεφ)

και στους “4” του Μπουένος Άιρες (Τζάρι).

Καταλαμβάνοντας το Νο1 του ταμπλό, ο Καρλίτος θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο, Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης, Τιάγκο Μοντέιρο που θα αγωνιστεί με wild card στο τουρνουά της πατρίδας του.

Στο 2ο γύρο, ο Ισπανός θα παίξει πιθανότατα με τον Πέδρο Καχίν (αντιμετωπίζει qualifier στην πρεμιέρα) ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον 5-Σεμπάστιαν Μπαέζ ενώ βρίσκεται και ο Στάνισλας Βαβρίνκα στο quarter του Αλκαράθ.

4-Φραντσίσκο Τσερούντολο και 6-Λάσλο Τζέρε είναι οι άλλοι δύο βαθμολογούμενοι στο πάνω μέρος.

Ο υπερασπιστής του τίτλου, Κάμερον Νόρι, βρίσκεται στο Νο2 του ταμπλό και θα ξεκινήσει την προσπάθεια διατήρησης του τίτλου κόντρα στον Βολιβιανό, Ούγκο Ντελιέν.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό και στο Νο3, βρίσκεται ο Νίκολας Τζάρι που κέρδισε τον Αλκαράθ στα ημιτελικά του Μπουένος Άιρες.

Aqui está ela, a nossa chave de simples de 2024! pic.twitter.com/1mJG6dZeYM

Rio Open (@RioOpenOficial) February 17, 2024

RIO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Rio Open: Η κλήρωση του Αλκαράθ στη Βραζιλία (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα