Ο Τζάρι έβγαλε εκτός υπεράσπισης τον Αλκαράθ (vid)

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη από τον Νίκολας Τζάρι, στον ημιτελικό με τον Κάρλος Αλκαράθ στο Μπουένος Άιρες.

Ο 28χρονος Χιλιανός, Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε σπουδαίο παιχνίδι και επιβλήθηκε 7-6(2), 6-3 του Νο1 του ταμπλό και κατόχου του τίτλου, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Argentina Open, όπου θα συναντήσει τον γηπεδούχο Φακούντο Ντίαζ Ακόστα.

Με επιθετικό παιχνίδι από τη βασική γραμμή,

συχνά ανεβάσματα στο φιλέ και αποτελεσματικό σερβίς στις κρίσιμες στιγμές, ο Τζάρι πέτυχε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Αλκαράθ, σε σύνολο τριών αναμετρήσεων.

“Τρίτη και τυχερή. Ο Κάρλος είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα. Δεν ξεκίνησα καλά και δεν μπορούσα να κερδίσω πόντους στο σερβίς του, όμως σιγά-σιγά ανέβασα το επίπεδο” είπε το Νο21 του κόσμου μετά το θρίαμβό του.

Στο 1ο σετ δεν είχαμε καθόλου break points, με τους δύο άνδρες να ελέγχουν απόλυτα τα service games τους. Ο Τζάρι στο tie break μπήκε πολύ δυνατά και πήρε προβάδισμα 6-1, κλείνοντας το εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα μετά από  61 λεπτά.

Ο Αλκαράθ ξεκίνησε με break στο πρώτο game του 2ου σετ, όμως ο Χιλιανός απάντησε άμεσα (1-1) και πιέζοντας τον αντίπαλό του κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο break στο 8ο game (5-3), σερβίροντας επιτυχημένα στη συνέχεια για τη νίκη.

Στο δεύτερο ημιτελικό, ο Φακούντο Ντίαζ Ακόστα κέρδισε 6-2, 6-3 τον Φεντερίκο Κορία και θα είναι ο αντίπαλος του Τζάρι στον τελικό της Κυριακής.

Ο Ακόστα, είχε κερδίσει μόλις τέσσερα ματς στο ATP Tour, πριν από αυτή την εβδομάδα, μεταξύ των οποίων δύο παιχνίδια στο Cordoba Open της προηγούμενης εβδομάδας.

ARGENTINA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Ο Τζάρι έβγαλε εκτός υπεράσπισης τον Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα