Red Bull BassLine: Νικητής ο Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ κατέκτησε το 1ο tie-break event Red Bull BassLine επικρατώντας στον τελικό του Στέφανου Τσιτσιπά με 7/4, 7/5 μπροστά σε περίπου 1.000 θεατές που βρέθηκαν στην ειδική κατασκευή που είχαν δημιουργήσει οι διοργανωτές στο κέντρο της Βιέννης.

Ο Ισπανός έφτασε μέχρι τον τελικό χωρίς να χάσει set, κερδίζοντας στα προημιτελικά τον συμπατριώτη του Φελιτσιάνο Λόπεζ με 7/0, 12/10, ενώ στον ημιτελικό επικράτησε και του Χιλιανού Κρίστιαν Γκάριν με 7/4, 7/4. 

Από την πλευρά του ο Τσιτσιπάς ξεπέρασε στον

προημιτελικό το δύσκολο εμπόδιο του Αυστριακού Ντένις Νόβακ με 4/7, 7/5, 7/5, ενώ λίγο αργότερα νίκησε και τον Αμερικανό Ρέιλι Οπέλκα με 7/2, 8/6.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 8 παίκτες, οι οποίοι ξεκίνησαν από τα προημιτελικά σε αγώνες tie-break best of 3. Κατά τη διάρκεια των πόντων ακουγόταν πάντα μουσική (ακούστηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός για λογαριασμό του Στέφανου Τσιτσιπά), ενώ δεν υπήρχε διαιτητής. 

“Νομίζω ότι αυτό το τουρνουά είναι ένα νέο συναρπαστικό γεγονός που θα απολαύσει ειδικά το νεότερο κοινό. Ξεκίνησε εδώ από τη Βιέννη και ο κόσμος που βρέθηκε εδώ ήταν εκπληκτικός.”, δήλωσε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος ασχολήθηκε ενεργά με την ανάπτυξη του Red Bull BassLine

Όσο για τον τελικό με τον Αλκαράθ ο Έλληνας τενίστας τόνισε με χιουμοριστική διάθεση: “Με τσάκισες για μια ακόμη φορά, αλλά άξιζες τη νίκη και τον τίτλο.”

Θάνος Σταθόπουλος

The post Red Bull BassLine: Νικητής ο Αλκαράθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Red Bull BassLine, Νικητής, Αλακαράθ,Red Bull BassLine, nikitis, alakarath