Μόσχα: Ρωσικός εμφύλιος στην “4αδα” (vids)

Άσλαν Καράτσεφ και Κάρεν Χατσάνοφ “σφράγισαν” τον μεταξύ τους ημιτελικό στο 500άρι τουρνουά της Μόσχας μετά τις straight sets νίκες τους την Παρασκευή, απέναντι στους Τζον Μίλμαν και Ζιλ Σιμόν, αντίστοιχα.

Ο Νο2 του ταμπλό και Νο22 τενίστας στον κόσμο, κέρδισε το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας στην πρωτεύουσα της χώρας του και “έκλεισε” την τελική “4αδα” του φετινού Kremlin Cup.

Μετά από μια ώρα και 27 λεπτά αγώνα, ο Καράτσεφ επικράτησε του Σιμόν με 6-4, 6-3, εκμεταλλευόμενος την καταπληκτική ημέρα στην οποία βρέθηκε

πίσω από το σερβίς του. Ο 28χρονος δεν άφησε τον Γάλλο αντίπαλό του, να φτάσει σε break.

Saturday: Plays Indian Wells doubles final
Friday: Reaches Moscow semi-finals without dropping a set

The term jet lag doesn’t appear in the @AsKaratsev dictionary #KremlinCup pic.twitter.com/DMficgFaV9

Tennis TV (@TennisTV) October 22, 2021

Στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη και φίλο του, Κάρεν Χατσάνοφ. Με τη σειρά του, ο Νο3 του ταμπλό στη Μόσχα, απέκλεισε τον Τζον Μίλμαν, μετά από δυο κλειστά sets.

Τελικό σκορ 7-5, 7-6(4) για τον Νο31 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και 1ος ημιτελικός για τον 25χρονο, μετά το Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

Στον άλλο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωποι ο Μάριν Τσίλιτς και ο Ρικάρντας Μπεράνκις. Ο έμπειρος Κροάτης έθεσε νοκ-άουτ τον Πέδρο Μαρτίνεθ με 6-1, 6-2, ενώ ο Λιθουανός απέκλεισε τον Αντριάν Μαναρινό με 6-2, 7-6(1).

Home hope hanging tough @karenkhachanov saves four set points in the second set before overcoming Millman 7-5 7-6 to reach the last four of the #KremlinCup pic.twitter.com/9gUyqA6nHM

Tennis TV (@TennisTV) October 22, 2021

Οι ημιτελικοί του Kremlin Cup

Τσίλιτς – Μπεράνκις

Καράτσεφ – Χατσάνοφ

KREMLIN CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μόσχα: Ρωσικός εμφύλιος στην “4αδα” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα