Τέλος η σεζόν για Μπάρτι

Η…αναμενόμενη απόφαση ανακοινώθηκε από την ίδια σε δήλωσή της το Σάββατο. Μ’ αυτή την εξέλιξη η 25χρονη η οποία πέρασε ήδη δύο εβδομάδες καραντίνα με την επιστροφή της στην Αυστραλία από το US open, δεν θα βρεθεί στο Μεξικό για τους τελικούς της WTA για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. 

“Ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα συμμετάσχω σε άλλα τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν 2021, συμπεριλαμβανομένων και των τελικών της WTA

στο Μεξικό.”, ανέφερε η Νο1 του κόσμου.

“Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά έπρεπε να δώσω προτεραιότητα στο σώμα μου και την αποθεραπεία μου από τη φετινή σεζόν και να επικεντρωθώ για την preaseson του Australian Open.”

“Η προσοχή μου είναι πλέον στην προετοιμασία μου για το Australian Open και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το κερδίσω. Ανυπομονώ να παίξω πάλι στη χώρα μου.”

“Εύχομαι στην ομάδα της WTA και στις παίκτριες ό,τι καλύτερο για τους τελικούς, αλλά και για το υπόλοιπο της χρονιάς.”

Πέρσι στο Australian Open η Μπάρτι δεν κατάφερε να φτάσει μακριά γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα προημιτελικά, ωστόσο από εκεί και πέρα κατέκτησε τίτλους σε όλες τις επιφάνειες (Miami Open, Porsche Grand Prix, Cincinnati), με το αποκορύφωμα ο παρθενικός της τίτλος στο Wimbledon.

Εκτός από τα παραπάνω η Μπάρτι κατέκτησε τίτλο και στα διπλά (Porsche Grand Prix) στο πλευρό της Αμερικανίδας Τζένιφερ Μπρέιντι, ενώ κατάκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο διπλό μικτό μαζί με τον Τζον Πιρς.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τέλος η σεζόν για Μπάρτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέλος, Μπάρτι,telos, barti