Mexico Open: Επιστροφή στους τίτλους για Κοέγιο και Τάπια (vid)

Οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια θριάμβευσαν στο Mexico Open, κατακτώντας τον τίτλο. Το Νο1 δίδυμο στο World Padel Tour ήταν το μεγάλο φαβορί στον τελικό κόντρα στους Βαλεντίνο Λίμπαακ και Λεάντρο Άουγκσμπουργκερ και η τελική επικράτηση ήρθε με το άνετο 6-4, 6-2.

Για τον Ισπανό και τον Αργεντινό αυτός ήταν ο 11ος τίτλος στο φετινό Τουρ, αλλά ταυτοχρόνως και ο πρώτος από τα τέλη Ιουλίου και το Malaga Open. Στον αντίποδα, οι Λίμπαακ/Άουγκσμπουργκερ, 18 και 19 ετών αντιστοίχως,

έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο της καριέρας τους.

Dueños y señores de todo esto. Los 1⃣.#WPTMéxicoOpen pic.twitter.com/UmP2kSl466

World Padel Tour (@WorldPadelTour) November 27, 2023

Στις γυναίκες, οι Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ επιβεβαίωσαν επίσης τον χαρακτηρισμό του φαβορί, κάνοντας δικό τους το τρόπαιο. Η Αργεντινή με την Ισπανίδα επιβλήθηκαν στον τελικό με 6-4, 6-2 των Βιρτζίνια Ριέρα και Ταμάρα Ικάρδο, φτάνοντας τους πέντε τίτλους στη σεζόν.

Αυτή η επίδοση συνιστά και ένα αξιοπρόσεκτο ρεκόρ, αφού Μπρέα και Γκονθάλεθ έγιναν το δίδυμο με τα περισσότερα τρόπαια σε μία χρονιά, στην οποία σχημάτισαν από κοινού ομάδα αφότου η σεζόν είχε ήδη αρχίσει.

Το ρεκόρ ως τώρα κατείχαν δύο άνδρες, ο Πάμπλο Λίμα με τον Αλεχάνδρο Γκαλάν, των οποίων η συνεργασία άρχισε στα μέσα του 2019 και το τέλος του έτους τους βρήκε με τέσσερα τρόπαια.

Στον αντίποδα, για τις Ριέρα και Ικάρδο αυτή ήταν η τρίτη φετινή συμμετοχή σε τελικό, δίχως όμως να καταφέρουν ως τώρα να πάρουν κάποιον τίτλο. Η Αργεντινή με την Ισπανίδα πάντως έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στο Master Final του Δεκεμβρίου.

Οι Ντέλφι Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ στην απονομή.

Πλέον, δύο ακόμη τουρνουά απομένουν στον κόσμο του επαγγελματικού πάντελ για να πέσει η αυλαία της σεζόν. Αρχικά, την εβδομάδα 4-10 Δεκεμβρίου διεξάγεται στην Ιταλία το Milano P1 του Premier Padel.

Το φινάλε θα δοθεί στην Ισπανία, στις 14-17 Δεκεμβρίου, με το Barcelona Master Final του WPT. Εκεί θα βρεθούν μονάχα τα οκτώ καλύτερα δίδυμα, βάσει βαθμολογίας από την αρχή της σεζόν και εντεύθεν.

Τα highlights των δύο τελικών:

The post Mexico Open: Επιστροφή στους τίτλους για Κοέγιο και Τάπια (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα