Indian Wells: Εγκατέλειψε η Βοζνιάκι, πέρασε η Σφιόντεκ (vids)

Η Ίγκα Σφιόντεκ εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells για 3η συνεχόμενη χρονιά, με την πρώην Νο1 του κόσμου, Καρολίν Βοσνιάκι, να εγκαταλείπει τον αγώνα λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι με την Δανή να βρίσκεται πίσω με 6-4, 1-0. 

Get well soon @CaroWozniacki @iga_swiatek is into the semifinals after Wozniacki retires with an injury. #TennisParadise pic.twitter.com/XrCvJ2ASsS

wta

(@WTA) March 14, 2024

Παρά το γεγονός αυτό η Βοσνιάκι όχι μόνο ήταν ανταγωνιστική, αλλά κατάφερε να προηγηθεί με 4-1, μετά από το μεγάλο hold στο εναρκτήριο game με την Δανή να σβήνει 3 break-points (1-0). Από εκείνο το σημείο και μετά η Σφιόντεκ κατέκτησε τα επόμενα 5 games κλείνοντας το 1ο set με 6-4. 

Μετά από το ιατρικό τάιμ-άουτ η Βοσνιάκι κατάφερε να αγωνιστεί σε μόλις ένα game, εγκαταλείποντας την αναμέτρηση με την Σφιόντεκ να παίρνει μια θέση στην 4άδα του τουρνουά της ερήμου. 

We know that forehand anywhere

@CaroWozniacki | #TennisParadise pic.twitter.com/1M5NwCgQfo

wta (@WTA) March 14, 2024

Εκεί η Νο1 του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ η οποία επικράτησε της Αναστασία Ποταπόβα με 6-0, 7-5 μετά από 70 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον παρθενικό της ημιτελικό σε WTA 1000 τουρνουά στην καριέρα της. 

Shining BRIGHT @marta_kostyuk is into her first WTA 1000 semifinal after defeating Potapova 6-0, 7-5.#TennisParadise pic.twitter.com/J31c9yDKzP

wta (@WTA) March 14, 2024

Μετά από ένα εντυπωσιακό 1ο set η Ουκρανή, η οποία κέρδισε την Ποταπόβα για πρώτη φορά μετά από 3 σερί ήττες, εκμεταλλεύτηκε τα χαμηλά ποσοστά της Ρωσίδας (πήρε μόλις 8 πόντους στο 1ο set) βρίσκοντας 3 breaks (2-0, 3-0, 6-0). 

Το σερί της Κόστιουκ έφτασε στο 9-0 κατακτώντας τα πρώτα 3 games του 2ου set, με την Ποταπόβα να παίρνει πίσω το χαμένο της service μειώνοντας σε 3-2. Στη συνέχεια οι δύο παίκτριες βρηκαν από 2 breaks, ενώ με hold αμέσως μετά η Ποταπόβα ισοφάρισε σε 5-5. 

Η Κόστιουκ όμως παίρνοντας τα επόμενα δύο games, φτάνοντας σε ένα ακόμα break στο 12ο game, πήρε το set με 7-5, αλλά και την πρόκριση για την 4άδα. 

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Εγκατέλειψε η Βοζνιάκι, πέρασε η Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα