Greek Freak: Ο Στέφανος και… η ελληνική σημαία (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πόζαρε με την ελληνική σημαία για τις ανάγκες φωτογράφησης, με την ΑΤΡ να αποκαλύπτει μέσω Instagram το παρασκήνιο αυτής…

Το τένις είναι ατομικό άθλημα. Στην περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά, η οικογένειά του και το κοντινό του περιβάλλον, τον βοήθησαν, και συνεχίζουν να τον βοηθούν, ώστε να φτάσει εκεί που ονειρεύεται.

Κανείς όμως, δεν μπορεί να παραμελήσει το γεγονός ότι η αμέριστη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων φιλάθλων, τόσο στο πρόσωπό του, όσο και σε αυτά της Μαρίας Σάκκαρη, της Βαλεντίνης

Γραμματικοπούλου και όλων των Ελλήνων αθλητών του τένις, είναι πιο δυνατή από ποτέ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει φέρει για πρώτη φορά τόσο ψηλά την ελληνική σημαία στο ανδρικό τένις, και, προς τιμήν του, αν και μόνο υποχρέωση δεν έχει να κάνει κάτι τέτοιο, μιλάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί για την χώρα μας, κάνοντας περήφανους όλους όσους τον παρακολουθούν από νωρίς στα τενιστικά του βήματα.

Στο τέλος της φετινής χρονιάς, ο ”Στεφ” θα είναι εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου στο Μιλάνο, για να αγωνιστεί στα NextGen ATP Finals, και η ΑΤΡ, που συνεχίζει να αναδεικνύει το μεγάλο πρότζεκτ της νέας γενιάς, οργάνωσε μια ειδική φωτογράφιση με τον Έλληνα πρωταθλητή, ενόψει της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Ο Στέφανος φωτογραφήθηκε, χαρούμενος και περήφανος, με την ελληνική σημαία στους ώμους του. Δείτε την φωτογραφία που ”φανέρωσε” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, η ΑΤΡ:

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Greek Freak: Ο Στέφανος και… η ελληνική σημαία (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα