Μεντβέντεφ και Τζόνσον για τον τίτλο! – VIDEO

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στέκεται εμπόδιο στον Στιβ Τζόνσον για τον τίτλο στο Winston-Salem Open

Με straight sets νίκες ξεπέρασαν τα εμπόδιά τους οι Μεντβέντεφ και Τζόνσον στα ημιτελικά του Ουίνστον-Σάλεμ, σφραγίζοντας τον μεταξύ τους τελικό στην τελευταία διοργάνωση πριν την έναρξη του Αμερικανικού Όπεν τη Δευτέρα!

Ο γηπεδούχος Τζόνσον, επικράτησε 6-3, 6-4 του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και θα προσπαθήσει να γίνει ο μοναδικός τενίστας το 2018 που θα έχει κατακτήσει τίτλο σε τρεις διαφορετικές επιφάνειες.

Το

Νο34 της κατάταξης, έχει πανηγυρίσει τον τίτλο στο χώμα του Χιούστον και στο γρασίδι του Νιούπορτ και του μένει ένα τρόπαιο σε σκληρή επιφάνεια.

Ο Τζόνσον, Νο8 του ταμπλό, έσωσε τα έξι από τα εφτά break point του αντιπάλου του, σερβίροντας πολύ καλά στο ματς.

Στον 1ο ημιτελικό, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που εκπροσωπεί τη νέα γενιά τενιστών στο ATP Tour, έκανε περίπατο απέναντι στον Τάρο Ντάνιελ, συντρίβοντας με 6-1, 6-1 τον Ιάπωνα.

Ο 22χρονος Ρώσος, Νο57 στον κόσμο, θα προσπαθήσει να κερδίσει τον δεύτερο ATP τίτλο του, μετά από αυτόν που κατέκτησε φέτος στο Σίδνεϊ.

Μάλιστα, ο Μεντβέντεφ έχει σύμμαχο και την προϊστορία κόντρα στον Τζόνσον, έχοντας κερδίσει τρεις φορές τον Αμερικανό στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις τους στο tour.

WINSTON-SALEM OPEN DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Μεντβέντεφ και Τζόνσον για τον τίτλο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα