Cincinnati Open: Εύκολα η Αζαρένκα, πέρασε η Μπέντσιτς

H κάτοχος του τίτλου σημείωσε την 7η σερί νίκη της στο τουρνουά, επικρατώντας-στην πρεμιέρα της-απέναντι στην προερχόμενη από τα προκριματικά Ρωσίδα, Λιουντμίλα Σαμσόνοβα με 6-2, 6-3 σε 71 λεπτά. 

Η Αζαρένκα ήταν σχετικά συνεπής στο service της, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι η Λευκορωσίδα εκμεταλλεύτηκε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν για break (5/7).

Αντίθετα η Νο52 του κόσμου κατάφερε να κρατήσει το service της μόλις 3 φορές (3/8), μένοντας χωρίς άσο, αλλά κάνοντας παράλληλα και 5 DF. 

Η Αζαρένκα δυσκολεύτηκε μέχρι τα μέσα

του 1ου set, όμως μετά από το break που δέχθηκε (3-2), από εκεί και πέρα αντέδρασε και με 4 σερί games, πήρε το σετ, ενώ με ακόμη 5 στη συνέχεια (9-0 σύνολο) βρέθηκε στο 5-0.

Εκεί κάπου χαλάρωσε με την Σαμσόνοβα, να παίρνει 3 σερί games (5-3), ενώ είχε και δύο ευκαιρίες για break στο 9ο game (15/40), όμως με ένα μεγάλο hold, η Αζαρένκα γλίτωσε τα χειρότερα κλείνοντας το παιχνίδι. 

Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Άλισον Ρίσκε. 

Πρόκριση για Μπέντσιτς

Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Τόκιο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Σινσινάτι, επικρατώντας της Νο42 του κόσμου, Μαρκέτα Βοντρούσοβα με 6-3, 7-5. 

Η Ελβετίδα δυσκολεύτηκε μόνο στο 2ο σετ από την Τσέχα, βρίσκοντας λύσεις στο εξαιρετικό της service, αλλά δείχνοντας αποτελεσματική στους break-points ολοκληρώνοντας το ματς με 3/3.

Η Μπέντσιτς χρειάστηκε ένα break στο 1ο set, ενώ στο 2ο σκέλος του αγώνα, αφού πήρε άμεσα πίσω το break της Τσέχας (1-1), στη συνέχεια με ένα καθοριστικό “σπάσιμο” (6-5) έκλεισε την αναμέτρηση, αλλά και το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου και θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς. 

WESTERN & SOUTHERN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Cincinnati Open: Εύκολα η Αζαρένκα, πέρασε η Μπέντσιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα