Δύσκολη επιστροφή για τον φιναλίστ του Wimbledon (vid)

Στον πρώτο του αγώνα στο tour, μετά την συμμετοχή του στον τελικό του Wimbledon Championships, ο Ματέο Μπερετίνι τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του αριστερόχειρα Ισπανού, στην πρεμιέρα του στο Cincinnati Masters την Τρίτη.

Ο 25χρονος Ιταλός, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, εμφανίστηκε “σκουριασμένος” μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και χρειάστηκε 2 ώρες και 20 λεπτά

για να ανατρέψει το σκορ απέναντι στον αντίπαλό του με το τελικό 6-7(5), 6-3, 7-5 να τον διατηρεί στο Σινσινάτι.

“Είμαι χαρούμενος με τη νίκη μου. Πιστεύω σέρβιρα πολύ καλά. Τα χτυπήματά μου απο τη βασική γραμμή δεν ήταν τα επιθυμητά αλλά είναι λογικό μετά από τόσο καιρό που έχω να παίξω. Το περίμενα ότι θα είναι περίεργο. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήμουν εκεί, πάλεψα κάθε πόντο, προσπάθησα πολύ και γι’αυτό είμαι χαρούμενος” είπε ο Μπερετίνι που ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon.

Στον 3ο γύρο του Western & Southern Open ο Μπερετίνι θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Χατσάνοφ-Αλιασίμ.

Επίσης για το 2ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης, ο Μπενουά Περ επικράτησε 6-3, 4-6, 7-5 του Ντένις Σαποβάλοφ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ και ο Γάλλος θα περιμένει έναν εκ των Σίνερ-Ίσνερ στη φάση των “16”.

Ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα για τον Σαποβάλοφ, Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης μετά τον ημιτελικό του Wimbledon (Τζόκοβιτς) και τους εναρκτήριους γύρους σε Μπάσταντ (Κοπρίβα) και το Τορόντο (Τιαφό).

Στο 2ο γύρο του Σινσινάτι προκρίθηκε ο Γκάελ Μονφίς μετά την επικράτησή του με 7-6(0), 6-2 επί του Ντούσαν Λάγιοβιτς, με τον ανεβασμένο Γάλλο να σφραγίζει το ραντεβού με τον 14-Άλεξ ντε Μινόρ στους “32” του Σινσινάτι.

WESTERN & SOUTHERN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Δύσκολη επιστροφή για τον φιναλίστ του Wimbledon (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα