ATP Finals: Βγήκε η 8αδα του Λονδίνου

Με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν να σφραγίζει το 8ο και τελευταίο εισιτήριο, ολοκληρώθηκε το παζλ της τελικής 8αδας για το ATP Finals που θα διεξαχθεί 15-22 Νοεμβρίου στην Ο2 Arena του Λονδίνου, για τελευταία χρονιά στην Αγγλική πρωτεύουσα.

Παρά την ήττα από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα προημιτελικά του Paris Masters, ο 28χρονος Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε τον αποκλεισμό του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα

από τον Ράφαελ Ναδάλ, λίγο αργότερα και θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στο year-end Championships.

Ο Καρένιο Μπούστα ήταν ο μοναδικός τενίστας που απειλούσε τον Σβάρτσμαν στην ATP Race και έτσι το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης θα γίνει ο πρώτος Αργεντινός, μετά τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο το 2013, που θα αγωνιστεί στο τουρνουά των “8” κορυφαίων της σεζόν.

Ο κορυφαίος του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο θριαμβευτής του Παρισιού Ράφαελ Ναδάλ, ο πρωταθλητής του US Open Ντόμινικ Τιμ και οι Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ και ο επίσης πρωτάρης, Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν πρώτοι 7 που εξασφάλισαν την συμμεοχή τους στην κορυφαία διοργάνωση.

Η κλήρωση του ATP Finals θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο Λονδίνο όπου οι 8 συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομίλους, με επικεφαλής τους Τζόκοβιτς-Ναδάλ.

Οι δύο τενίστες που θα τερματίσουν πρώτοι στους ομίλους, θα παίξουν στα ημιτελικά με τους δύο δεύτερους των δύο γκρουπ.

The post ATP Finals: Βγήκε η 8αδα του Λονδίνου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα