Ξανά ανατροπή και ημιτελικός για Ναδάλ! – VIDEO

Όπως και στην πρεμιέρα του στο Paris Masters, ο Ραφαέλ Ναδάλ πραγματοποίησε μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Σε τροχιά κατάκτησης του πρώτου του Masters τίτλου στο Παρίσι παραμένει ο Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο 34χρονος Ισπανός πέρασε δύσκολες στιγμές κόντρα στον συμπατριώτη του, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, χρειάστηκε μια μεγάλη ανατροπή αλλά τελικά κέρδισε τον Ισπανό με 4-6, 7-5, 6-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Αυτή είναι η δεύτερη

ανατροπή του Ναδάλ στη διοργάνωση μετά την πρεμιέρα του κόντρα στον επίσης Ισπανό, Φελισιάνο Λόπεζ!

Παραμένει αήττητος από την έναρξη του Ρολάν Γκαρός και μετά και απέχει πια δύο νίκες από την κατάκτηση ενός από τους ελάχιστους τίτλους που δεν έχει κατακτήσει στην καριέρα του.

Ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα είχε κερδίσει μόλις ένα σετ σε έξι αγώνες κόντρα στον Ναδάλ στο παρελθόν, έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην πρώτη του νίκη κόντρα στον Ράφα αλλά, μόλις ισοφαρίστηκε, “εξαϋλώθηκε” από το κορτ όντας ωσεί παρών στο τρίτο σετ.

Αλλά για δύο σετ ήταν εκπληκτικός.

Την προηγούμενη φορά που έπαιξε κόντρα στον Ναδάλ, στο χώμα της Ρώμης, κέρδισε μόλις δύο games, αλλά αυτή τη φορά ο αγώνας ήταν εντελώς διαφορετικός.

Ο Μπούστα μπήκε με πολύ επιθετική διάθεση στο ματς, χτυπούσε με μανία και από τις δύο πλευρές με ελάχιστα λάθη σε αντίθεση με τον Ναδάλ που δεν ήταν κακός, αλλά όχι και με την απαιτούμενη ένταση.

Το break υπέρ του Μπούστα ήρθε και το κράτησε με τρομερή ψυχραιμία μέχρι το τέλος του πρώτου σετ και ήταν πια ένα σετ μακριά από τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

Στο επόμενο game ήρθε η τεράστια ευκαιρία να πάρει ακόμα περισσότερο το ματς στα χέρια του.

Είχε τριπλό break point στο σερβίς του Ναδάλ αλλά, ο τρομακτικός πνευματικά Ναδάλ τα έσωσε όλα, κρατήθηκε όρθιος και ετοίμασε την αντεπίθεση του.

Πλησίαζε ολοένα και περισσότερο στο break και τελικά το κατάφερε, με ένα trademark running forehand, στο 6-5 ισοφαρίζοντας το ματς και μην κοιτώντας ποτέ ξανά πίσω.

Ο Μπούστα δεν εμφανίστηκε στο τρίτο σετ με τον Ναδάλ να κερδίζει με απίστευτη ταχύτητα το ματς στο τέλος, μένοντας σε τροχιά ενός τροπαίου που θέλει όσο τίποτα άλλο να κερδίσει!

Αντίπαλος του στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου θα είναι ο Σάσα Ζβέρεφ!

Η ήττα του Μπούστα ξεκαθάρισε και την τελευταία θέση της 8άδας που θα έχουμε στο φετινό ATP Finals με τον Ντιέγο Σβάρτσμαν να παίρνει την τελευταία θέση σε μια εκλεκτή παρέα (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τιμ, Τσιτσιπάς, Ζβέρεφ, Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ)!

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ξανά ανατροπή και ημιτελικός για Ναδάλ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα