Τυφώνας Μεντβέντεφ σάρωσε τον Σβάρτσμαν! – VIDEO

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πραγματοποιώντας το τέλειο παιχνίδι, διέλυσε τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν σε κάτι παραπάνω από μία ώρα, ενώ με την εμφάνιση του αυτή εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Παρισινού Όπεν.

Ο Ρώσος τενίστας και Νο.5 στη παγκόσμια κατάταξη σε μια παράσταση, που θύμισε τον περσινό τρομερό εαυτό του, ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του «μικρόσωμου» Αργεντίνου, με 6-3, 6-1.

Ο Μεντβέντεφ έχοντας απίστευτα ποσοστά στο πρώτο σερβίς σε ολόκληρο το παιχνίδι,

χάνοντας παρακαλώ μόλις έναν πόντο(93%, 14/15), δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Σβάρτσμαν, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει το αντίδοτο.

Ο τρόπους που αγωνίστηκε ο Ρώσος, θύμισε σε μεγάλο βαθμό τον περσινό τρομερό εαυτό του, που έδειχνε κυριολεκτικά ασταμάτητος, έχοντας την υπομονή στα ράλι και ουσιαστικά όντας αλάνθαστος σε όλο το παιχνίδι.

Ο Σβάρτσμαν δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να δυσκολέψει τον αντίπαλο του, αφού τα ποσοστά του στο πρώτο σερβίς δεν του έδωσαν το δικαίωμα να συμβεί κάτι τέτοιο, έχοντας κερδίσει μόλις το 51% πόντων στο κομμάτι αυτό.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τη νίκη αυτή εξασφάλισε τη πρόκριση του για τα ημιτελικά του Paris Masters, εκεί που θα βρει απέναντι του τον Μίλος Ράονιτς.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τυφώνας Μεντβέντεφ σάρωσε τον Σβάρτσμαν! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα